R.I.P

Tänker på två kompisar till martin som är syskon, den ena är 21 och den andra 23, och de har precis mist sin pappa i cancer. Han var tydligen en super snäll och omtänksam. När elisabeth, martin eller ulrika låg hemma sjuk så kom han alltid och kollade till hur det var. Man har även hört mycke roliga saker som familjerna har hittat på tillsammans och han verkade som en väldigt som sagt omtänksam männsika. Det kanske ska tilläggas att han var överläkare på barnkliniken. Han kom till och med och kolla på frida när hon föddes på grund av hennes huvudform hon hade då, och det var inget fel och skulle gå till sig blev domen. Vilket det gjorde.

Han lämnade nog ett stort tomrum efter sig. Och inga pengar i världen kan nog hjälpa dessa pojkar just nu, de lär få en väldigt stor summa pengar i arv. Har sagt till martin att han måste ringa de men han vet inte vad han ska säga. Jag vet att det är svårt men ring i alla fall, det visar att man bryr sig. Det är bättre att ringa än att låta bli. Han vet inte om han ska gå på begravningen heller, och han får göra precis som han vill. Han ska väl ringa någon annan kompis som också umgick med dessa pojkar i barnåldern och fråga om han ska gå och eventuellt ska de så fall gå tillsammans.

Jag försöker stötta martin med att försöka komma på saker han kan säga till pojkarna men det är svårt. Jag vet inte själv vad jag skulle ha gjort i den sitsen. Har sagt till martin, vad vill du att de ska säga till dig om det skulle vara din pappa. Det är svårt. Också tänker man olika, tjejer och killar. Killar är mer "Ska vi fiska?" om nått sånt händer. Säger inget om vad som skett motför vad tjejer gör.

Alltså cancer verkar vara en populär dödsform just nu. Känns som alla dör i cancer. Kanske alltid varit så och det är just nu som man uppmärksammar det på grund av mormor. Jag vet inte. En hemsk sjukdom i alla fall. Hoppas inga fler får det nu, i alla fall ingen närstående. Hoppas att alla håller sig friska och krya. Fast alla ska dö någon gång. Vi säger så här då. Hoppas att alla är friska och krya tills den dagen det blir mörkt och man inte vaknar något mer.

Kommentarer
Postat av: Sis

Inte ALLA killar håller inne med sina känslor ;)

2008-11-11 @ 07:42:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0