Speciell dag.

Varför är denna dag speciell?!

Jooo, jag har fått pengar......................

Har betalat hyrorna nu för november och december, så det är gjort... detta kommer att gynna mig längre fram i tiden, för pengarna denna månad och nästa månad behöver inte gå till nån hyra utan till mig.... det känns toppen!

Fick även veta idag vad Martins lön kommer ligga på. vi/han trodde på runt 15000 kr rent men så var inte fallet.... utan han kommer få 17500 kr rent... det var lite mer än vad vi hade räknat med... Marin hade kört in 10 000 mer än vad alla taxichaffisar brukar ligga på.. undra om hans chef är nöjd över Martin?! Det skulle jag vara i alla fall.. jobbar jämnt, kör in massa och klagar inte så ofta, ringer när nått händer osv listan kan göras lång.......... Jag tror att chefen hans är nöjd..

Få se om Martin orkar åka till Birsta idag eller inte.. skulle vara lite kul när man har egna pengar :) Fast måste i och för sig plugga oxå, suttit nu på morgonen.. ska väl fortsätta snart.. tror jag ska börja göra mini-projekten. eller så fortsätter jag i boken. inte bestämt mig än.. det finns inget facit i boken och då känns det som det är lika bra att göra mini-projekten för om de är rätt får man bonus poäng till tentan... fast om man ska kunna göra mini-projekten måste man förstå boken, fast det gör jag det som jag läst.. ska läsa lite till och räkna lite till så jag blir bekant med Matlab igen.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0