träning.

idag har jag tränat. jobbigt men kul, känns skönt nu efteråt :) kanske ska träna imorgon oxå, det beror på hur jag känner, fast jag har inte fått nå tränningsverk förra veckan och då tränade jag tre gånger så jag lär inte få det imorgon heller. vi får helt enkelt se om jag tränar imorgon, skulle vara kul att få med sig nån, så vi får se... ska träna på torsdag och lördag i alla fall.. På lördag ska vi till månen igen :) lea är helt galen på att springa efter man sprungit en låt med henne säger hon "pringa igen" och jag svettas som en gris och säger "kanske" och så tjatar hon om denna björnen sover ända från början och hon gjorde framsteg denna familjelek-pass, hon var björn en gång :)

imorgon börjar skolan för mig, känns inte så jätte roligt men men.. känns som sommaren bara flög iväg och nu står hösten innan för dörrarna, burr... börjar kl. 13:15 - 15:00 så det känns väldigt skönt.. har bara ett pass som börjar 8:15 denna period, om det inte sker en schema ändring, så det känns väldigt bra :)

fick en te-kanna, kan man säga, av mamma idag.. stod och kollade på en och mamma frågade om jag skulle köpa den åt min faster men jag sa att jag funderar på den men jag har en sån i kartongen i matfors.. då gick hon och kollade och frågade om jag skulle ha en, tio kronor kunde jag få :) .. så vi köpte te på ica, så ikväll har jag invigt den :) smakade gott.. så nu har jag två te-kannor fast den i matfors är nog mindre, så den blir perfekt :) nästa inköp blir en vattenkokare och te på kales, och helst en så fin te-sil som är formad som en blomma, så snygg fast dyr..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0