böcker.

blir bjuden på mat idag av jannice. fast det är mamma som gör boken.. syster har nämligen fått jobb så hon jobbar idag.. och mamma vill hinna träffa lea innan hon åker till sin pappa, så då ska mamma hämta henne på dagis typ om en timme.. sen ska hon gå till mormor, sen hem till jannice.. och jag ska följa med, till och med på dagis och hämta leisen :)

mormor ska få låna böckerna av elisabet och så ska jag komma ihåg att fråga vad hon gillar att läsa. både elisabt och martins mormor har böcker i överflöd, båda har varsit bilbliotek kan man säga... det är böcker i MASSOR.. fast elisabet är mer på den spännande delen och mormorn är mer på den romantiska/verklighets delen... så det finns ganska mycket att välja bland :)

själv har jag mest bara spännande böcker hemma, konstigt ;) jag sparar nämligen på alla stephen king böcker.. men han producerar fortfarande böcker så man kommer aldrig ikapp, känns det som... men men, han slutar väl att skriva nån gång.. men innan dess ska jag komma ikapp och ha alla böcker... det är många om man säger så... och så har en ett psedonym, eller om det är hans riktiga namn, som han oxå skriver under... men det är riktigt kul att spara på en författare, vill ha alla filmer som finns av han oxå :) det är ett väldans sparande... har köpt två stycken under rean, och ska nog få de andra två som var på rean när jag fyller år :) läängtar :) det är ingen brodska direkt eftersom jag inte hunnit läst alla än, men jag köper typ alla stephen king titlar på rean, utom de jag har då, eftersom de är billiga då :) det gäller att vara smart :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0