Presenter.

Glömde säga att igår var jennie och hofling här.. vi åt tacos, hofling tog så han fick en matlåda. och så är det kvar till mig som jag ska äta snart... ska äta tacos med tacosships, har inge bröd.. men det är ändå godare med chips och doppa, muma :)

sen så spelade vi spel och åt marängsvich :) Jennie fick nå frispel och började plocka i vårt kök, hon diskade till och med.. det tackar vi för :) Jag hackade grönsaker och martin stekte köttfärs..

Martin fick sina presenter av de igår.. Han fck tre saker, en sån där grej man her på flasker så det är lättare att göra drinkar osv.. och så fick han en kokbok, grillat.. jag höll på att skriva kokobok :) och den sista grejen som han fick blev han nog nöjdast över, den slår nog till och med rena rama rolf som han fick av mig.. och det var ett fiskedrag, eller spinnare nått sånt med en timrå logga på skeden, riktigt snygg :) och så frågade han varför jag inte köpt en sån men jag har aldrig sett dem..

Lea ringde nyss, hon åt en kaka.. jag frågade vad hon fått för middag av mormor då sa hon kaka.. då specificerade jag mig ännu mer och då svarade hon ingetnig... då började fråga, om det var potatis hon hade ätit och då sa hon jaa.... och medan jag pratade med mamma så bajsade lea i toan och det är första gången :) fick prata med henne igen så hon fick säga det själv.

L: Jag bajasade

J: vad duktig du är! på pottan?

L: jaa.. nääää...

J: vart bajsade du då?

L: på toaileten..

J: vad duktig du är!!!

L: hejdå mixen!

så söt hon är.. vad så himla sött då hon sa toaletten...

Nää, nu ska jag värma tacofärsen från igår... så man får nå middag nån gång.. sen lär jag snarka i soffan, som jag egentligen inte bör göra eftersom då kommer jag aldrig att kunna somna mellan 22 - 23... har labb imorgon oxå, som jag har hela veckan.. 8-17 hela lååånga veckan.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0