Kom hem.

Idag har jag äntligen plockat undan julen.. nu står den ihoppackad för att åka ner till källaren... Allt gick väldigt långsamt men jag blev klar tillslut.. så nu är det alldeles svart i vardagsrummet.. ska få martin att åka på ikea imorgon, eller på fredag.. blir väl imorgon antar jag... jag vill ha lite fönsterlampor så det blir lite ljust.. Fast just nu eldar jag massa ljus men de ger inte så mycket ljus... Bara värme och mys som jag oxå vill ha :)

Nu ska jag bara damma och sätta upp alla katter på hyllan igen men det får göras nån annan dag... och sedan ska det dammsugas och skuras golv.. men det gör jag oxå nån annan dag...

Jag upptäckte en sak som jag måste köpa när jag skulle tända mina ljus.. Nämlingen, vanliga värmeljus. inte partylite utan helt vanliga, 100-pack... upptäckte att jag bara har fem stycken kvar från 100-packet jag hade.. Vart tog alla ljus vägen????

Fast jag har för mig att de som är på ikea nu inte är nå bra så jag får kika nån annstans. tror jag sett på city gross som är dugliga i alla fall...

Snart kommer martin hem med en cheesburgare till mig... åhh, som jag längtat :) Jag som inte brukar äta hamburgare på mcdonalds, smakar papper enligt mig.. Men just för tillfälle vill jag ha. de gånger det oxå är gott är när man är ute på krogen och vill ha nått äta..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0