madrass.

idag så hade vi inget att göra martin och jag.. så vi tog bilen ut till birsta... tandkrämen var ändå slut ;) och på rusta kollade vi även på en madrass som vi kan sova på till helgen.. hittade en dubbelmadrass för 199 kr. och det fanns bara en kvar så vi köpte den på en gång.. och så köpte vi en dubbelverkande pump på en gång för ynka 69 kr..

sedan gick vi på media markt och kollade i princip på ingenting.. joo, martin skulle kolla om de hade den slilmade basen där... vi frågade en kille, då pekade han på en (tror den var på 8 tum). men martin sa att han ville ha en tolv tums.. då sa killen att vi fick bygga en själv och att bauhaus sålde grejor.. "men säljer ni basen här?" ..  fick till svar "nää"... men hur hade han så fall tänkt att vi skulle bygga en själv om de inte ens säljer basen, plopphuvud.... så nu slutar det med att vi få gå på vår favvobutik, blääää... nämligen brl. där vi strulade med tv:n, om ni minns?

har ingen aning om när vi åker på lördagen som kommer. martin jobbar till 04, och så vill han sova liite granna i alla fall.. vi ska väl kolla med när vi ska befinna oss på festen.. men har en känsla av att vi nog kommer åka nån gång före tolv i alla fall.. och hem på söndag lär nog bli på eftermiddagen/kvällskvisten. den som blir nykter först för köra och då åker vi... jag vägrar nämligen att köra i stockholm, kommer inte ens på tanken....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0