spjälsäng.

vi har köpt en spjälsäng!

spjälsäng till bäsen, av märket nina...

fast våran är svart :) tänk att jag fann en billig spjälsäng i svart, är så överlycklig.. sänkbar sida, men dock är det bara två lägen... och så kommer den bli perfekt med vyssanlultassar ;)

jag köpte sängen, tänk JAG.. när vi gick ut ur affären så kom martin på att han skulle ju kunna köpa madrassen.. så upp på babyproffsen och där fann vi en madrass, och köpte även platsfrote.. fast det är inte frote utan nån annan typ av tyg.. sen var vi på divan och tydligen har vi plastfrote i källaren i nån kartong med bäbissaker i.. martins mamma sa även att vi har sängkläder där, men de vill inte jag ha. kanske som reserv, fast inte om det blir en tjej.. det är ju blått!!!

så nu har vi kvar att införskaffa till sängen: täcke, kudde, spjälsängsskydd, sängkläder, vyssanlulltassar... och sen satt jag och fundera på vad för stora saker vi har kvar att skaffa: skötbord, vagn, bilbarnstol.. sen är det många små saker oxå.. *suck*.. men tur att vi börjar nu.... få ta lite i taget, så blir allt bar tillslut...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0