handduk.

nu sover den lille. pappan är och jobbar, han jobbar tills halv fem idag... och själv så sitter man här. tänkte att jag skulle packa upp alla ljus-tillbehör jag har.. sen kan jag inte packa upp nå mer, måste skruva fast bokhyllorna i väggen. och borrmaskien värkar det var svårt att finna. vi har lånat en men den lånade vi bara för att komma åt borrarna. den maskinen är slöare än slöast, orkar inte borra i betongvägg fast det är slagborr.... så vi väntar på vår hjälp.

sen så funderar jag på att strukturera upp edwins kläder. just nu ligger allt i garderoben och det är inte så lätt att hitta det man söker.. det ska vikas ihop och ner i hans byrå..

tvättade i onsdgas. och det går mycket små handdukar märkar jag. köpte fem stycken 5 kronors på ikea. skulle behöva mer. men ska väl få några av en kusin, hon skulle rensa.. fast det enda är att hyllan med alla små handdukar kommer då att bli proppfull, och det kan gå typ fem små handdukar på en dag. det beror på hur mycket den lille kissar ner skötbordet.. men jag börjar få in farten, så nu kissar han typ bara när man byter bajsblöja. det tar lite längre tid så han hinner kissa ner sig och då blir han blöt och då gnäller han..

såg att vårt xbox kommer på tisdag, jiiho :) jag säger som martin att xboxet kommer nog före hans telefon. och det roliga är att vi fick iväg xboxet 5-6 veckor senare än hans telefon. och även att xboxet lagas i tyskland och hans telefon i sverige.. så xboxet kommer nog först! jag funderar på att gå till konsumentverket angåenda hans telefon, och se vad de säger i alla fall. för det ska inte ta en sån här lång tid. telefonen är lagad i alla fall, touchen och högtalarna utbytt och allt går på garantin. men den är inte skickad från lagningsstället, legat så vääääldigt länge........ böjar undra om nån har tagit den eller om den är borttappad...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0