dagen i dag.

idag var vi först på banken. satt in pengar för ljusen, de som jag fått kontant. så nu hoppas jag att de som har kvar att betala gör det ikväll, så jag sätta in pengarna till helena. och så satt jag in barnbidraget för två månader. så nu är man rik igen, eller hur det var..

medan vi ändå var gatan mittemot apoteket så gick vi där. alltså ni ska se kartongen till spiralen. den är lååååång... tur att jag visste det redan. jag förstår verkligen de som får en chock när de hämtar ut den.. mamma trodde att jag skulle ha den ända upp i halsen. men det ska sägas att det är "hållaren" som är så lång, som tur är...

sedan på apoteket så shopade jag järntabletter till mig. även att det är samma sort som edwin får, bara det att han får de i "lös"-form... hämtade ut mer järndroppar till han, fast jag har hemma. men så slipper receptet ligga hemma och skräpa. sen så tänkte jag hämta ut provitaminen oxå. men det strulade tydligen. som jag förståd det så ska jag få ett sms imorgon, så är det bara att hämta det då. då MÅSTE jag verkligen komma ihåg att se till att jag får fyra stycken doseringssprutor.. det var svårt att höra vad apotekaren sa, han var invandrare, och så var det svårt att förstå det han menade. men jag tror att man måste ha nån licens för att skriva ut dessa vitaminer. och han hittade inte läkaren som skrev ut de i "boken" eller nått.. och hon som skrev ut det är överläkare/specialistläkare, så konstigt om han inte hittar henne. men imorgon, som sagt, så får jag nog hans sista medicin-flaska på recept...

efter apoteket var vi påväg till birsta då mamma ringer. så vi vände och plockade upp henne.. hon skulle köpa fiskar. och vi skulle på ica maxi.. vi var på ica maxi först. och där fick edwin ett babygym av mamma/mormor. det tackar han för. han ligger under det nu och spanar på leksakerna som hänger ovanför sitt huvud ;) han gymar helt enkelt :)

på ica så handlade vi typ enbart åt edwin. det blev blöjor och välling. även så tog jag en kasperdocka till han. det stod om man handlade ett libero-blöjpacket så fick man en. så jag tog en :) så nu har edwin två leksaker i sin leksakslåda :)

sedan åkte vi på max och handlade. martin har kämpat att få tag i sin pappa, enda sedan edwin föddes och det är TVÅ månader sedan.. och jag har sagt på skoj att vi träffar han på max i birsta.. och vem kliver inte in för dörrarna när vi ska ta och gå, som alltid när vi är där. joo, martins pappa... lite roligt, skrattade gott för mig själv..

efter maten blev det fiskar till mamma, som hon skulle köpa...

nu är det ugly betty sedan despert houswives, och ytterligare senare hells kitchen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0