gymar.

kan man inte få vinna nån check. spelar ingen roll vart, jag kan ta på mamlös operahus eller solna centrum. det är lungt det.... bara jag får nån ;)

just nu ligger edwin och gymar. martin fixar ljudsystemet, det visades sig att vi ska på kjell & company för att få till det. plus så tror jag vi måste fixa nån upphängning av nått slag. så nån byggfirma ska vi på oxå, tror jag.... sedan måste vi på rusta eller nått sånt för att köpa en termos. termosen jag har räcker bara till ett mål till edwin nu. måste även till han börja använda den större flaskan. en liten fråga, när ska man byta till större hål på flaskan??? mamma pratade om att man ska göra det när man byter välling, så när jag går på babysemp2 ska jag ha hål två.. så jag får så fall flytta över sugdelen från den lilla flaskan till den stora....

jag kan bara säga att edwin älskar baby-gymet. det syns verkligen att han gillar det. knäppte kort på han förrut och nu börjar han kolla på korten, i alla fall när det är ljust ute :)

jag hoppas verkligen att apoteket hör av sig idag. fast jag tänker nog åka dit ändå. eftersom han sa idag. om de inte fixat det så får man skynda på dem. måste även komma ihåg att hämta ut mer doseringssprutor. behöver byta ut dem jag har, och så vill jag ha till nästa månad då jag ska byta medicin-flaskor..

edwin har fått sitt första paket på posten idag. ska iväg och hämta det. det är från go boken. det är det enda jag vet i alla fall som han ska få. ska bli spännande och se vad det är i det paketet ;)

nu ska jag göra mig klar, så vi kommer hem nån gång igen.. det blev lite affärer vi skulle på ändå. fresks, kjell&co, rusta, media markt, ica. och säkert så har jag glömt nån oxå... även att media markt firar två år i helgen, då måste vi dit och kolla. tänk att det är ett år sedan vi var där med lea och kollade på smurfarna. vad tiden går fort...

Kommentarer
Postat av: Elin

Du behöver inte byta hål på nappen för att du byter till ersättning nr 2. De är lika tunna. Du ska byta till ett större hål när han får riktig välling. Det står även på förpackningarna till napparna, vilken dinapp som ska vara till vilken dryck.

2009-10-22 @ 09:58:58
URL: http://elinenelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0