idag??

undra vad man ska hitta på idag då??

vill helst inte sitta inne. och det mesta beror på att vi har en sån liiiten yta att vara på.. och nu börjar edwin ta sig fram i gåstolen. nog med att det är ett ben han skjuter sig fram med men han har hittat på massa hyss sedan igår.. och jag vill absolut inte att han ska gå in i vardagsrummet bland allt slipdam.. ut till hallen går han jämnt. kollar kissarna. imorse stod han och rök i mitt bh band som hängde ner från vagnen. det var jätte kul, tyckte han :P busungen.

men mitt skavsår har jag fortfarande kvar. men foppa tofflorna funkade rätt så bra. har lagt ett par extra strumpor under vagnen. om man skulle bli lite för mycket blöt om fötterna. men igår klarade jag mig från det.. men man vet aldrig. kan ju börja tokregna, då blir man blöt...

och edwin skulle verkligen behöva en ny mössa. är något less på den gamla. men ogillar att gå på stan eller birsta själv. så tråkigt... martin sa att vi kunde göra det när han slutar men då är klockan närmare fyra innan han kommer hem. så det var inte heller kul. så det får vi ta imorgon om jag inte köpt nån mössa innan det.. för vi vaknar ändå vid nio i detta hem. och oavsett om martin vill vakna då eller inte så komme rhan att vakna. finns direkt inte nått annat ställe att vara på i detta hem. endast i vårt sovrum..

tog en liten gullig bild på siameserna förrut. de låg i edwins babygym och solade inne på edwins rum. såg så himla sött ut :P jag har verkligen ingen aning om vart de sov inatt. försökte kolla imorse när vi vakna men jag fann de inte. utan de kom sträckandes när de hörde att de fick mat.. vaknade av de vid sex imorse. arwen skulle få upp en garderobsdörr vilket inte gick så bra eftersom det provisoriska datanbordet stod framför.. slutade med att jag gick och hämtade vattensprutan. men den verkar inte funka. men själva effekten av att katten sluta var kvar i alla fall. behöver bara visa vattensprutan så sticker de.. de har lärt sig vad det är för nått och det är ju bra..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0