babel.

nu har jag städat min beskärda del. det jag har kvar är att bädda sängen vilket jag gör när jag går härifrån...

men martin däremot har det mesta av hasn del kvar.. plocka bort hans kläder som ligger och skräpar överallt, det gör inte jag. sedan ska han damsuga. och sen så är det nå mer martingrejer på golven.... medan jag dammat så har han suttit i vardagsrummet och putsat tv´n typ... nä, men lite har han gjort men det går i snigelfart. och så har han gjort saker som inte syns, som jag tycker man kan göra sen. för nu städar vi!

så nu får jag vänta och vänta.. vi ska hinna på affären oxå, vilket jag tjatat om i två timmar.. måste handla till ljuspartyt. måste ha nå fika. fikabröd har jag nån sort i frysen. men funderar på att köpa den goda kladdkakan, mums.. sen så kommer kaffet inte att räcka. och så mat ska vi göra. eller jag göra..

men men. mina händer torkar snart ut. ändå smörjar dem typ hela tiden.. förstår inte, fast i och för sig här det två gånger per år de brukar torka ut och det är mot vintern och mot våren... när luften byter karaktär.. kommer aldrig glömma när vi låg inne på 45:an. hur mina händer såg ut då. använde handsprit, vilket man skulle göra. för att få peta på edwin, ungefär... men det torkade ut mina händer. hade stora "fläkar" på händderna där ny hud kom fram. speciellt på insidan handen (handflatan). uscha, skämdes... så jag slutade att använda handsprit, bara nån gång när jag kände mig skitig :P och den nya sorten som kom in luktade ren hembränt, typ.. så den använde jag absolut inte, tog den gamla vid edwins säng. han hade en egen som hängde på hans säng. vilket alla barn hade. och så fanns det inne på toaletterna, i köket, på rumen. jaa, överallt kunde du hitta en handsprit..

även inne på rummen fanns det en handsprit fast det inte var en handsprit utan man använde den till olika ytor. så efter varje gång man använt skötbordet skulle man torka det med den dära flaskan. så nästa kunde använda det.. fast vi behövde inte vara så noga när vi blev själva på rummet. men jag hade alltid i åtanke "att snart kommer det nån" vilket bara stressade mig egentligen.. jag minns oxå, att en dag fick jag städnoja. så jag tog den dära handspriten och gjorde ren fotöljen. den var väldigt skitig med bröstmjölk och lite annat. satt i den och ammade nämligen.. och vårt handfat såg inte heller så mumsigt ut. så jag som sagt tog den dära flaskan och gjorde rent typ hela vår del av rummet. och skötbordet på den andra sidan.. och den dagen fick vi dygnspermission! och skulle ta med oss alla grejor hem. Tänk att det är nån mening med allt!!! så då blev vårt rum städat X 2...

nu äntligen börjar martin damsuga. och arwen kom springandes och öppnade garderoben vilket hon hoppade in i. min fega lilla katt :P måsta skvallra på katterna. de har nämligen aldrig brytt sig i vagnen. det var bara när vi köpte den. men då var man snabb med vattensprutan så lärde de sig snabbt. jag brukar ha en kudde i men sedan en veckas tid så har jag inte det längre. men imorse. om de inte hade sprungit iväg hade jag inte sett dem. suffleten var uppdragen. och där låg de.. ice tvekade så han fick hjälp på traven ner.. så de visste nog att de inte få vara där..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0