Kalaset, i kortadrag.

Edwin är toknöjd över sin dag igår. Han sitter nu och leker med alla leksaker. och än så länge har inte upptäckt pappersberget, men det är bara en tidsfråga innan han upptäcker sitt himelrike..

Stressigt blev det för mamma igår i alla fall. Jag hade planer på att ajg skulle vara klar med tårtorna tolv. då de första gästerna skulle rulla in. men så blev inte fallet. jag började garnera tårtorna vid kvart i. den ena tårtan gick fort, den med rice crisp. lite värre med den andra, som skulle kletas på innehåll.. gick relativt fort ändå. de var klar vid ett. då hade redan lisbeth kommit och underhållit edwin med presenten han fick. de satt och sjöng och läste boken. lisa och fredrik kom oxå. fick oxå vänta på att tårtorna blev klar.

fika gjorde vi. och edwin fick även han en liten tårtbit. vilket inte var en super hit. han åt upp den men gjorde underliga miner varje gång han fick en bit i munen. och jag trodde han ville äta själv men det ville han inte heller. så han satt med en sked och jag matade han med en annan. fruktdrycken han fick var nog godare än själva tårtan..

jag hann precis plocka undan allt. innan nästa gäng kom. hann inte plocka fram allt innan det blev ett stort gäng som väntade på fika. liksaså gången efter. ett till stort gäng. med olika släkter, kompisar osv. varje gång. en salig blandning. fast bra hade vi det.. de sista som kom igår de kom vid nio. det var fredde och ida. edwin hade då sovit en stund på mig vid datorn. jag tänkte tanken, att jag lägger han på soffan så får de se födelesdagsbarnet i alla fall. men när edwin kom ner på soffan slog han upp sina två blå och var pigg. han tog helt en power napp på sisådär 5-10 min.. de fick träffa edwin som öppnade ett paket som de hade med sig. martin följde med så hyrde de en film. och under tiden de var borta så fick edwin hoppa ner i sin säng och sova för natten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0