lååång tid.

men hjälp vad lång tid datorn tar i sovrummet. hinner gå hit (vardagsrummet/stationära) och skriva en livshistoria. ska överföra fyra mappar, med typ noll innehåll. från bärbara till min hårddisk.. lite mobilbilder från min förra mobil..

martin startade bärbara skulle på sin internetbank, som endast funka på den datorn, men han gav upp. så då tänkte jag överföra detta nu.

håller på att skriva om min sjukhustid, inte kommit så långt i tid men textmässigt är det desto mer.. hmm, kommer bli långt detta. fast samtidigt är det väl första dagen man minns.. jag önskar att jag hittade det jag skrev i word. det är liksom lite som är mittemellan, tankar då. liksom att jag tappa respekten mot min rumskompis. struntade i att hon var pratade på i telefon, hade besök. jaa, osv.. man ser nog i texten hur det dala. skulle vara kul att läsa.. men men.

måste säga att det gick fortare på slutet att överföra till min hårddisk. nu är det klart nämligen.

så ska lägga in lite bilder som jag ska ha med i mitt inlägg. men det får bli nästa gång, troligtvis imorgon. efter allt bak.. för nu ska jag sova. martin försvann och ska spela nhl hos grannen. eller granne och granne, han bor i andra änden på huset. men han får heta granne..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0