stress.

vad var det jag sa??

blev stress på ica, som vanligt. jag kom ut från ica tio över fyra och martin började fyra. men jag sa ändå från klockan två "ska vi åka snart?" och igår sa jag till han att vi ska ta ica först av allt. men så blev det inte. plus att jag fick dammsuga lägenheten, bortsett från vardagsrummet. vilket martin gjorde innan vi åkte.

och ett paket har jag fått. troligtvis till edwin. skulle hämta ut det på ica. fick stå i kö som tog åratal.. när det var min tur så hade inte paketet kommit. och ändå stod det dagens datum. men ingen tid. och det betyder att det ska vara inne. blir lite halv orolig att paketet är borttappat. eller så är det den mänslikgafaktorn som skrev 18:e istället för den 19:e. jaja, får testa imorgon igen..

blev lite väl stressigt att hitta vad det ska vara på tårtorna. ena tårtan blir det hallon. och den andra blir det gelehallon och strösselbjörnar. men ska plocka ur de rosa björnarna så det bara blir blåa. om jag hinner dvs... och köpa ballonger var inte det lättaste. vill ha någon förpackning med några stycken i. tänkte hänga några på dörren, på lampan i köket, osv.. och så ska några ballonger inte vara fullt lika uppblåsta, det ska vara lekballonger. så charlie, edwin och zackarias kan leka med dem utan att det går sönder.

ikväll blir det tårtbakning. och göra fyllning till den andra tårtan. dock så göra jag en fyllning imorgon..

undra om min son somna om därinne, låter som så.. jag råkade väcka han när jag damsög. lade han ner igen när jag var klar. och så sover han igen.. fast det är bra, blev sen sovamiddag för han. blir nog sen middag för han oxå, om han inte vaknar nu dvs..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0