trött.

är slut som artist efter denna dag. ska vänta en liten stund till innan jag går och lägger mig. vill vara säker på att lea somnat. kollat till hon nyss, coh det lät som små snarkningar därinne. men innan hon somna. vilket process. tänk att så kommer man få ha det senare..

tror det var toa tre gånger. sen var det katterna. och sen dörren.. tillslut fick hon sin tidning hon fick av mig tidigare. tänkte att hon kunde väl få slappna av med den. läsa den, eller kolla i den för hennes del. och jag tror hon somnade ;)

idag var vi på et litet kalas innan vi åkte till stan. zackarias blev ett år. det var trevlig. vi fikade ute till och med. var skönt väder idag. men liite för varmt men jag klagar inte.. från kalaset gick jag och edwin till bussen. men på bussen stod det redan två vagnar. hmm. fick ringa jannice och säga till. och när bussen körde förbi henne så var det bara en vagn. smått irreterad, kunde inte kliva av tidigare för att ge plats?. jag har gjort det en gång och jag kan säga att det var sista gången.. men men.

vi möttes upp på ica. köpte en varsin dricka och gick ner till bussen. som den här gången var tomt på vagnar. åkte in till stan. åt mjukglass och edwin fick mellis. träffade pappas nya tjej med hennes ena barn och barnbarn. de skulle se pride så vi stannade oxå för att se. lea och odin lekte, eller busade, vid en drake. där vi stod. edwin somnade i vagnen.. pride gick förbi och vi gick ner till ån. där pride-tåget kom igen. och jag och jannice såg en tjej som gick topless i detta tåg, vi fick en chock....

gick runt och kollade. vid knallarna och vid tivolit. kollade bara ett heat på drakbåtarna. sen gick vi till bussen. men bussen gick inte förän kvart över fem. så jag, lea och edwin ställde oss vid start med båtarna och kollade lite till.. jannice kom och påstod att det hade kommit vagnar till busskuren så vi gick dit.. men ingen vagn där. jag var först. men det kom en till vagn efter en stund. som så klart skulle med fyran.. men men.

lea följde mig hem. vi väntade på att martin skulle greja klart så vi kunde äta mat nångång. edwin fick sin mat medan vi väntade. både jag och lea matade han. åkte på divan. jag och lea delade på en pizza. och vitlökssås. frida och edwins mormor var där. de hade handlat presenter till edwin :) och kläder till frida. lea och frida busade på. lite svårt att få i lea maten. men mutade med att hon fick smaka godis av frida om hon åt en pizzaslice till. hon åt nästan upp den. så nästan två slicar, vilket är bra för lea. tror jag. hon åt lite pizzasallad innan oxå.

jaja. efter vi ätit klart hyrde vi en film på hemmakväll. sedan på frendo och köpte godis och dricka. hem. fixade till där lea skulle sova. damsög soffan och bäddade. sedan slog vi igång filmen och kollade på den. men lea var nog för trött för att sätta sig in i den. och hon ville inte sova förän edwin lade sig. men godis och dricka fick hon ;)

så vid tjugo i elva kom barna i säng. edwin fick välling innan och lea en macka. edwin somnade nog ganska omgående och lea hade sin procedur som jag nämde.. men sover nu.

imorgon när edwin fått sin gröt ska vi gå ner till mamma så barna får leka av sig. och föra liv. martin slutar sju imorgonbitti. och jag hoppas att lea inte vaknar då. men det återstår tills morgondagen.

så nu ska jag sova. snark, kommer somna fort..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0