förberedelser.

jaha. igår var dagen då jag blev inlagd på sjukhuset.. och jag är måttligt glad över, eller hur det var, att min berättelse jag börja skriva på bb är borta :( sisådär fem sidor i word. typ tre dagar.. och jag är säker på att jag sparade ner den till min hårddisk. men hittar den ej.. blir tokig... men men.

kommer ta ett par dagar att knåppa ihop allt. ska dela upp det i typ tre inlägg. tiden innan edwin kom (när jag var "själv" på bb), förlossningen (om det nu heter så med ett kejsarsnitt), och 45:an tiden. kanske lägger den parallela tiden för sig själv oxå, eller om jag bakar ihop det i 45:an-tiden.. vi får allt se.. men jag redan nu varna för lååång inlägg..

jag gör mest detta för att ha kvar. och för min egen skull.. kommer nog inte kunna bli så detaljerad som jag vill. bara för jag gör detta så sent. men kommer nog glömma mer senare i tiden. bättre sent än aldrig! och förlossningsjournalen kommer nog att användas som handledning, fast för mig är det ingen förlossningsjournal utan mer tiden på bb. vilket saknas några dagar på. skulle helst vilja ha en ny när jag skrevs ut. men jag var för feg att fråga.. för det är en bunt med papper. 9 dagar, tror jag att det är. kanske 8.. så bara det säger att det var massa papper. fast direkt inget från själva snittmomentet, vilket jag önskade jag hade. för den delen är suddig. för det var skumt och så fick jag lugnade när de fick ut edwin. låg och vände och vred mig, vilket kanske inte är bra när de ska sy :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0