Dop.

dopet var fint idag. satt dock typ längst bak. var uppdukade bord som man satt vid hela cermonin och efteråt till fikat. vi åkte hemifrån vid tio i-fem i ett. dopet började ett. dock så var det bara i sidsjön. trodde vi skulle komma super sent. skickade iväg ett sms till kusin när vi åkte. men trodde nog inte att hon kollade på det.

när vi kom fram så hittade vi ingen parkering. det var nån annan kringelkrokväg. så vi fick stå en bit bort och gå till bölegården vi skulle vara på.. men när vi åkte förbi såg jag en människa ute som typ sprang. så jag antog att vi inte var de senaste på plats i alla fall..

vi gick in i huset samtidigt som charlie i sin vagn. så jätte sen blev vi inte. han var inte ens påklädd, alltså i dopklänningen. kanske klockmässigt var vi sen men inte cermoniaktigt, det hade inte ens börjat.. vi satte oss ner med pappa, faster, farmor osv..

under cermonin så diggade edwin så sött när vi sjöng. han var lite trött så efteråt fick han mellis och sedan sin snuttetrasa och vem somnade då i martins famn, min lilla goprins.. vi flyttade över han till mig tills vi skulle åka. och han sov. vaknade gjorde han dock när vi hamnade i "hallen" och prata med folk. jag gick ut och hejja på lill hundvalpen, martin kom senare. så söt är vovven.

och nu har jag fått sådär ont i ryggen så det gör ont i huvudet. slutet på ryggen ut mot höfterna och höger nacke/axel.. mitt huvud är inte skönt förtillfälle. få se om man klarar hela kvällen med edwin, som förtillfälle sover. eller om man måste ringa hem martin. men han lär vägra komma hem och hjälpa mig. känner mig ganska handikapad, om man säger så.

och så har jag ingen känsel på toppen på höger stortå. ingen aning vad det är. sökte på internet. kan vara två möjliga saker. det ena, en nerv i ryggen som kommit i kläm. eller så har jag fått vitaminunderskott, närmare bestämt B12.. hoppas på att det inte är något av dessa. båda innebär läkarbesök och det har jag inte råd med. och den sistnämde innebär massa medicin oxå, och det vill jag inte. glömmer bara att ta massa tabletter..

på dopet blev det även bestämt att jag och kusin ska till farmor på tisdag. hon ska även bjuda på mat. och jag vet inte hur jag ska göra?? dit ska jag. men med tanke på maten.

och även på dopet kom faster och berätta att de ska fixa övervåningen. så jag ska rensa gamla leksaker. och jag frågade om de inte fick vara kvar. joo, det fick de. men jag håller med henne på en sak. nämligen att det ligger leksaker i alla skrubar. och så är det precis innanför dörrarna så det ser mer ut än vad det är. de skulle stoppa grejor i kartonger så skulle jag få rensa sen. för de har verkligen ingen aning av vad jag vill ha kvar eller ej. tydligen finns det tavlor uppe oxå som jag ska plocka ner, om jag ska ha kvar. Jag vill verkligen inte slänga mina my littel ponnys med ett antal tillbehör plus hus, docka med massa kläder, och lite barbies, och säkert massa andra tjejleksaker. de är helt funktionella saker, vissa saker är knappt sliten. man kan ju få en tjej en gång i tiden! så jag har vad jag gör när jag åker till pappa nästa gång. även att martin har sina leksaker hos honom. den gången jag flyttar till hus och har plats för alla leksaker, då ska jag ta hem de och har i mitt eget förråd. I vårt förråd nu är det saker från golv till tak, så där går det inte en gnutta till..

nu ska jag ta min onda rygg och nacke och se klart på filmen jag ser på. en värsting till syster 2, den går på femman..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0