äckligt.

vilken fräch son man har. vi satt i vardagsrummet och åt frukost. eller han fick bara i sig max sex tuggor gröt. men en och halv pipmugg, av den mindre varianten, juice..

om du är känslig så bör du nog inte läsa detta stycke under..

i alla fall jag åt min pepparkakas-filtallrik eftersom mackorna var slut. och hör hur det spraka. och hur han kämpar ännu mer. efter en kort stund börja det rinna från barnstolen till golvet. huvva. jaa, ni kan gissa vad det var.. så det blev ett bad för lilleman även imorse. och en handtvätt på hans kläder. men så störande när handfatet inne på toa är så gott som stopp.

måste säga att det är tur att man har handsprit hemma ändå. rädda situationerna lite bättre. men nu tror jag att vi lär bli smittat ändå. men hoppas inte på det. ska ha ljusparty på onsdag som jag så fall inte har nån aning om hur jag ska göra med. för jag vill själv beställa. och vet i alla fall en till som vill beställa. jaja. vi får se. finns inte så mycket att göra heller om man blir sjuk. bara vi är frisk tills på söndag är jag nöjd. och så pass pigg på torsdag då det är rättegång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0