paket.

idag ska jag göra kräftstjärtspasta till middag. undra hur det kommer att smaka?? verka gott i alla fall.. handlat har vi gjort idag, till det så klart och lite frukost.. och så köpte jag en påse som jag ska skicka paket till syster yster. så den är igen limmad/tejpad och adressen på. så nu väntar jag in att mobilen ska ladda klart. sen ska jag ner på affären och skicka detta paket tillsammans med mamma.

edwin var omöjlig nu en stund tills han kröp in på sitt rum och lekte. och vad mycket lättare allt blev då. annars var han på datorn eller gjorde massa andra hyss överallt.. så just nu är det lugnt en stund, tills han upptäcker att han leker själv därinne. då bruka han komma med en leksak i varje hand..

vad irreterad jag är då. skickade in så vi skulle få julkort på edwin. det gjorde jag den sista november, enligt hemsidan. betalade på en gång. och betalade för två veckor. och på hemsidan och enligt mina uträkningar skulle jag få korten idag!! men det fick jag inte. så nu får jag skicka julkorten med vanliga frimärken. och hoppas att de kommer fram innan jul....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0