snö...

det bara snöa och snöa. det började väl i torsdags lite smått.. igår var det mycket mer fast väldigt tung snö, blöt snö. men ändå inte plusgrader. men så varmt det var igår, så varmt har vi inte haft denna vinter sen snön kom.. och idag då. jooo, då vaknar man och det snöar än.. fast idag snöar det mer från sidan, ser lite roligt ut. tror ändå inte att det blåser så fruktansvärt mycket heller...

igår var jag och edwin hos mamma en stund. jag var smart och tänke pulka på en gång. och tur var det. annars skulle jag inte komma nån vart med vagnen. jag fick pulsa i snö. utfrån porten och runt. där var det lite mer skottat. men ändå mycket snö.. och så hade de så snyggt skottat, eller hur det var. från baksidan hade de kört ända till gångvägen vilket innebar en jätte snökant. gick att ta sig över på den ena men inte den andra. så fick gå runt huset och ner vid soporna istället. så störande.. men men, antar att de inte hinner med sig. är ganska mycket snö som kommit/kommer.... men man kan undra varför allt ska komma på en gång?? men men..

idag tror jag martin får hämta bilen när vi ska iväg. eftersom vi tar oss nog inte dit med vagnen och den måste med.. eller så gör vi ett försök. få se vad herrn säger. vi ska i alla fall handla julklappar idag. eller jag är klar. han ska handla julklappar till hans släkt. och jag ska se om jag hittar nå billiga plåtburkar man kan ha julgodis och pepparkakor i, typ ÖB eller nått. sen får vi se om edwin får en film i julklapp eller inte. de säljer nicke nyfiken nått med jul på ica maxi för 29kr. få se om han får den eller inte i julklapp.. vi ska nämligen dit oxå när vi är klara med julklapparna. ica maxi, alltså. tomten ska vara där. och så ska vi på max, som jag längtat efter max. ett bra tag nu så idag  har jag sett till att vi ska äta där ;)

men nu ska jag ta och se till så jag och edwin får något i våra magar. frukost till mig och macka till han..


snögubbe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0