gårdagen.

igår var vi till en början bara hemma. skulle ev ut och fiska med kusin med hennes familj. vilket jag senare fick svar att de kunde inte.. jag spelade tv-spel typ halva dagen medan martin och edwin for runt. eller edwin for runt och martin gjorde nått annat..

det blev bestämt att vi skulle grilla i skönsmon. så vi åkte dit. efter vi ätit och smält maten lagomt började det droppa från himlen. så vi tog vårt pick och pack och gick in. där blev det förfest. de spelade nått drickaspel som tog hela kvällen, typ... men så jag skrattade åt de. edwin höll sig på någorlunda bra humör, tills klockan blev strax efter tio. hans välling-och sovtid.. han fick lite kex och krockar. och vatten.. vid elva somnade han i min famn. en däckad bäbis blev det..

vi for hem halv tolv. edwin vaknade så klart när vi kom i trapphuset. höll sig vaken till bilbarnstolen där han somnade när bilen startades.. vaknade när vi kom hem. då fick han välling i sin säng sen sov han.. han vaknade vid halv sju imorse, i vanlig ordning, och fick välling. somnade om. han vaknade vid sju. men i hopp om att han ska somna om så stoppar man bara in tutten och går därifrån. och ligger på sin plats i sängen och försöker vakna till medan man ligger och lyssnar på hans prat i sin säng.. men inte den här gången! han somnade om. jag vaknade till vid halv elva och fick en chock, ojj han somande visst! kvart i elva vaknade edwin. goo och glad. och inge speciellt på prathumör.

vi klev upp. lekte en stund medan jag satt vid datorn. fick hämta han en gång i vårt sovrum då han hade hittat sin leksaksförvaring. det är jätte kul med nya saker, säger han. men jag ville inte att han skulle väcka sin pappa så fick ta han därifrån. han fick gröt. sedan så våldsgästade vi sängen. vilket innebär att hans pappa vaknar. jag tycker att kvart i tolv är en lagom tid eftersom han är ledig. i alla fall där är vi nu.

jag gjorde vatten åt gnällspiken. och lämnade han därinne med sin pappa.. det låter som han är trött, han beter sig som han är trött. men han kan omöjligt vara trött.. pappan kliver nog snart upp och då får edwin leka i vardagsrummet igen. då får vi se om han är trött eller inte. om han är trött så gnäller han istället för att leka..

men jag tror hans gnäll beror på värmen. inte för att det är extra varmt idag, än så länge. men han är alldeles kletig på grund av värmen.. och jag svettas oxå. så vatten gäller för den lille.. kanske blir ett bad idag. men jag är inge sugen på att bada i hav eller sjö. jag vill bada i pool. vad kräsen jag har blivit känner jag på den fronten.. vi får se vad dagen erbjuder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0