andra tårtan.

nu är andra tårtbotten i ugnen. edwin ligger i sin säng. tror han har somnat, är väldigt tyst därifrån alla fall.. tror det blir rulltårtsbakning imorgon. orkar nog inge mer.. men bra det att tårtbottnarna är gjorda i alla fall. då återstår det bara garnering på tårtan imorgon..

jaa, jag ska göra smörkrämen nu oxå. men det gör jag medan tårtan är i ugnen, dvs nu.. men den ska stå inne i 1 timme och 40 min. så det är lungt än.. håller på att kyla ner den andra plåten så jag kan lägga tårtan på nått. ska nämligen aluminiumfolia den först..

idag när man handlade på ica maxi. fick man 1 kilo godis gratis. om man handlade för 200 kr. det gjorde vi så klart. av alla baksaker. och så fick vi blöjpaketet för 89 kr, också för att vi handlade för 200 kr.. lite roligt..

och jordgubbarna är belgiska. vid den här tiden på sommaren brukar de sälja svenska. men inte iår. för jag brukar alltid ha svenska jordgubbar på tårtan. men iår blir det belgiska. det knasiga är att det är finneröja som säljer dem oxå.. men en sak som är bra är att det verkligen stod att det var belgiska jordgubbar på ica maxi.. det gjorde det inte på ica kvantum. jag sprang nämligen in ditoch handlade flingorna eftersom de var slut på ica maxi. jag kollade noga på lappen och där stod det väldigt smått, från tyskland... och ändå kostar dem 35 kr för en liter.. men men, jordgubbar är sommar för mig.

och bytt mobil har jag inte gjort än. har nämligen timern på den gamla till tårtan. så får byta sen när tårtan är klar. jag hoppas att det finns timer på den nya mobilen oxå. det återstår att se.

nu är det smörkrämsdax.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0