feber.

igår när det började bli sängdax. så frös jag som en tok, huvudvärk och halsont, och så klart trött. så vi packade ner oss i sängen vid tio istället för elva. edwin somnade ändå fort, som vanligt. jag låg och tokfrös under täcket. det frysna släppte inte förrän vid två inatt. vaknade typ en gång i timmen, hela natten. vid fem var jag kokhet.. klockan sju då martin kom hem och edwin ville ha mat. hade jag feber, typ 38,7 eller nått sånt.. tog en alvedon och gick och lade mig igen..

nu när jag klev, vid nio, upp hade jag ingen feber. men kroppstemperaturen var ändå förhöjd. och svettades gjorde jag.. nu en timme senare. så är temperaturen nere på det vanliga. och svettas normalt. och känner mig mycket piggare. konstigt det dära.

ska med mamma till birsta ikväll. tror jag. om det inte blir värre igen... efter hon har tatuerat sig vilket hon ska göra vid ett. så vid fyra bestämde vi, eller då skulle jag  vara beredd.. jag trodde det var sista hemmakväll idag men det var visste nästa tisdag. så får se om vi beger oss ut ändå eller om vi stannar hemma..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0