hemgång.

idag var vi ut till ica maxi oxh handlade. och redan vid tolv-halv ett var det packat med bilar inne i stan.. martin sa att det brukar kunna se ut så vid fyra annars.. och på ica maxi var det massa folk. fanns bara stora kundvagnar. fast i och för sig är det en sån vi bruka ta när edwin sitter i bilstolen. men denna gång fick han lyxa till det och sitta i korgen, eller vad det heter ;) det var roligt tyckte edwin..

vi handlade till imorgon och så handlade jag och martin hem. men mest edwin grejor.. imorgon blir det grillad oxfilé med hemmagjord potatissallad alá tessan-recept med viss modifiering. köpt bea-sås. sallad, som jag ska göra :P och så efterrätt, som jag tror består av jordgubbar glass och grädde.. vi får se imorgon.
 
och på dagen ska vi på norra berget. om det inte tokregnar imorgon. vilket jag hoppas på att det inte gör. men martin får stanna hemma. fast det tycker han nog bara är skönt. sova längre.. men ska påminna han om att det måste städas och kattlådor ut ;) om han ska med så får vi inte plats i bilen. blir jag, edwin, mamma. jannice och lea.. och måste komma ihåg att lea inte får sitta fram. hon måste vara 140 cm lång, eftersom airbagen.. lite dumt OM nått skulle hända. då blir det inge bra kombination med lea och airbag.. men men, ska nog gå bra ändå.. hoppas jag får hjälp av mamma med vagnen in i bilen bara. men det ställer hon nog upp med.. jag kan nog klara det själv oxå, gjort det nån gång.. jaja, återstår att se imorgon.

idag när vi kom hem från ica maxi slog jag en signal till kusin. som var hemma och skulle vara hemma. så när martin skulle ta och börja jobba så fick han skjutsa upp mig och edwin upp till sidsjön. och så satt vi ute till det var matdax, det vill säga fem-typ.. edwin fick sin mat först. sedan skiftade vi edwin och charlie så fick charlie majspuré. som verkade muma :) jag blev även bjuden på mat, det tackar vi för. fick korvstroganoff...

efter en vila på maten. så begav vi oss till en stor lekplats som fanns där. kan tänka mig några år till på våra små som kommer de älska denna plats. det fanns allt där. två olika "klättertorn", eller vad jag ska säga. ni vet typ ävertyrsparken vid tonhallen. det var den, typ.. fanns allt...

efter en gungning på de små. och även charlies första gugning :P så begav jag och edwin oss hem. kusin följde med till ica. sedan gick jag resten av vägen själv. jaa, med edwin då. som sov så sött. han vaknade typ vid vreten. och låg sedan och kolla på mig resten av vägen. gick på typ en timme. fick även skavsår av foppisarna. så har ingen aning vad man ska ta för skor imorgon. tror de blir de i alla fall. bedövningssalva, here I come!

nån som för övrigt vet om posten nere på ica kvantum har öppet imorgon.?. edwin fick sitt bokpaket idag. tänkte så fall hämta ut det imorgon..

nää, nu blir det sängen. lite pussel kanske. tog hem ett nytt alldeles nyss till telefonen. har nämligen lagt ut det jag hade förrut, sisådär 150 stycken ;) verkligen beroende framkallande :P finns hur många som helst att välja bland så jag har massa kvar att ladda ner. kanske ska nämna att på telefonen så finns det en grej som heter market. där finns det massa program och massa spel. och allt är gratis! men jag tar ett spel i taget. lite dumt att ladda ner alla spel man vill ha på en gång. dumt för minnet och dumt för man hinner inte spela alla ändå. därför tycker jag det är bäst att ladda ner ett, klara ut det. och sedan ladda ner ett nytt...

sängen var det.

god natt på er.

trevlig midsommar, om jag inte skriver något imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0