uppäten.

nu somnade lilla prinsen. han har börjat bli svår att söva på dagtid nu. inför natten är det lika lätt som vanligt. peppar peppar, ta i trä.. han gnäller rätt så mycket innan han får ro att sova. finns så mycket han vill göra istället för att sova, antar jag.. och när han vaknar så ska han upp fortare än fortast annars skriker han rätt ut. det är inge ligga och mysa längre. jaa, bortsett från när han sover för natten. för då kan han ligga och leka för sig själv i sängen en stund..

som imorse. då hade han vridit sig i sängen. så han låg på kortsidan.. och så såg jag ett snöre eller en kabel i sängen. då kom jag på att jag snubblade på edwins spöketlampa igårkväll. så spöket hade farit ner och han hade lyckats fått tag i kabeln och lekte med den. tur att det är en såndär smalkabel som det inte går så mycket ström igenom. inte för att han åt på den, men jag vet inte vad han hade gjort medan jag sov.. han hade nämligen den andra delan av kabeln under sig.. men det var inte det jag skulle berätta. utan medan han låg där och lekte. så lyckades han få täcket över hela sig. man såg hur täcket for upp coh ner av att han sparkade och flaxade med armarna. det var super kul, tyckte edwin.. medan han hade täcket över sig klev jag upp och gjorde tittut på han. vilket var super kul :)

uppäten är jag oxå. vi orkade inte vänta på min kusin längre igår så vi for och fiska. martins mamma följde med. men hon och jag kunde inte stå still. och edwin fick inviga myggnätet jag köpte. och det var kul tyckte han.. i alla fall vi gick runt i galtström. gick till café, vilket stängde då.. och där hade de kaniner ute, en var lös till och med. men de i buren var kaninungar. de var så söta. matade de med maskrosblad, och då "bråkade" de om det. så jag fick plocka många ;) fast gräset var nyklippt, typ. så det fanns inte så många att plocka..

sedan när vi kom upp till dammen fick jag ringa martin att komma tillbaka. han brukar gå i skogen däruppe. han har nått ställe. men då var han inte där utan längre bort. jag sa att han måste komma nu för vi blev uppätna och myggorna/knoten tog sig in under edwins myggnät.. så han kom efter en stund, springandes. han var tydligen långt borta. vilket han sa men jag trodde det inte var så långt borta. och så tänkte han gå ännu längre upp först men då sa jag till på skarpen att vi blir uppätna... så nu har man ett så fint bett i pannan. igår var det som en bula, men det har lagt sig och blivit ett bett. fast det kliar inte. inte än i alla fall.. men tror det kan bero på att det är i ansiktet, brukar inte klia lika mycket då..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0