staden.

idag mötte jag och edwin upp mamma på stan vid halv tolv, ungefär.. gick direkt och fikade/åt lunch.. vi gick på city så jag fick köpa min älsklings kyckling baguette :P efter fikastunden blev det nån frisersalong som jag inte vet namnet på. fick presentkort av mamma i födelsedagspresent så det förbrukades nu. klippte mig en decimeter och lite till, och så lite uppklippt. det gick på 250 kr. hade presentkort på 300 men fick inge tillbaka.. det roliga är att mamma klippte sig efter mig. hon betalade 290 kr. sist hon var där fick hon betala 280 kr.. hmm, säger man bara.. men men..

jaa, på väg till fikat. så sprang vi på phonehous. frågade mig vilken telefon jag hade. svarade x10 mini, vilket jag har. då skulle han kolla på den. och så erbjöd han mamma en likadan i grönt. det som är lite roligt är att mamma älskar grönt. men hur kunde han veta det.?. chansning.. men men. vi gick därifrån. jag vill egentligen ha min telefon i rosa. men martin kollar efter rosaskal lite nu och då. men de har inte släppt det än. det som känns så skönt. har en telefon som inte ens är en vecka gammal. så nu kan de inte tracka på en en ny telefon i alla fall :P vilket de försökt med x-antal gånger innan, med min z610i. vilket nu ligger så nerpackad och fin.. den ska jag ha som reservtelefon. typ inga repor på den heller :P

efter frisörbesöket så gick vi på stan. edwin fick ett par skor. dock från hm. men nu kanske han inte försöker ta av sig strumporna HELA tiden. och så fick han två-pack t-shirt. som var på rean, endast 50 kr. tog de i storlek 74 så han har att växa i. inge mer klädköp i 68 nu. men 74 behövs det kläder, inte bodys dock..

när vi började närma oss hemgång så mötte vi massa barn med nallar. vi, eller snarare jag, gick in på spelbutiken brevid hemköp och köpte godis. då frågade jag en mamma med barn där vart de hade fått nallarna ifrån. det hade varit nallregn nånstans på stan. och det missade vi :( kollade på hemsidan och det verkar som det inte är nått sånt imorgon. men om det är skapligt väder ska vi gå in till stan och kolla ändå.. lär vara massa folk. och det var litegranna barnaktiviteter oxå. men edwin är för liten för det egentligen. men han kanske får nån nalle av nånting där.?. man vet aldrig...

om det inte blir stan imorgon har jag ingen aning om vad som händer. ska kanske få främmande på kvällsidan, skulle höras mer om det imorgon.. annars går vi nog ner till mamma och våldsgästa henne en stund i alla fall ;)

martin for till tallin idag. de kom och hämtade han när jag och ewdin stod och väntade på bussen. båten skulle gå 17:45 från hamnen, kollade upp det på hemsidan. ville veta när de kom hem igen. båten skulle inkomma på söndag klockan 10:00. sen tar det typ 4 timmar hem. så två-tre är han hemma på söndag.. men klant martin då. jag plockade ur hans bilnyckel. dumt att ta med den, och eftersom jag har känningar i halsen så vill jag ha tillgång till bilen om man måste uppsöka nånting i helgen (vilket jag inet tror).. och den klanten råkade ändå få med sig bilnyckeln. i huddik mötte de en taxibil. martin fick tag i föraren. så hon fick lämna vår bilnyckel i brevinkastet.. så nu har vi bilen hemma.

pratade med martin först där vid två, eftersom han ringt. det var då han berättade om bilnyckeln. då var de strax utanför gävle.. och så ringde jag martin när vi kom hem till mamma. då kunde vi inte prata eftersom de använde martins telefon som gps. så han ringde upp när de letade en parkering. stod tydligen två baåtar inne i hamnen. hoppas att de tog rätt båt ;) sedan sist jag pratade med han var efter vi hade ätit på pizzerian. vilket för övrigt har den bästa vitlöksåsen, som jag fick gratis ;) och då var de i taxfreen och handlade.. så de hade typ bara klivit på båten och gått till taxfreen. jag skrattade. han frågade vad jag ville ha för flaska. och jag har inte sagt att jag vill ha en flaska, en present har jag sagt ;) och edwin vill oxå ha en present ;) få se om vi får nått eller inte, ska bli spännande..

lite störande grej då. har tappat edwins telefon-bok som sitter på vagnen. upptäckte det när vi klev ur pizzerian. gick tillbaka in och kolla och där låg den inte. sa till mamma att hon fick kolla hemma hos henne.. så förhoppningsvis ligger den där. men med min otur så är den nog borta för alltid... så om det blir stan imorgon så ska jag köpa nån ny leksak på vagnen. känns så tomt utan. ska gå på lekplaneten och kolla, kanske finns nån som sitter bättre än den som var där..

nu ska jag kolla vart min son ålade iväg. martin tror att det inte är så långt borta innan han kryper, men jag ser inga tecken på krypning. men ta sig fram gör han i alla fall..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0