dum hals.

min hals är dum. nog med att det börja bli bättre men jag går på hostmedicin. annars får jag nå fel. fast hostmedicinen hjälper inte så pass mycket som man önska. fundera nästan att gå på apoteket imorgon och se om det finns nån värre. fast de lär vara receptbelagda. men kanske finns nån som är lite bättre än den man har.?. kan hoppas i alla fall...

imorgon ska vi, jag och edwin, på skolan och ha möte med min programansvarige. se vad han säger. hoppas han inte mördar mig bara, eftersom jag varit borta.. och vill helst vara ledig till nästa termin, men få se hur det önskemålet går ihop. kanske bara läsa nån kurs. vi får se imorgon hur vi ska puzzla ihop allt..

jag hoppas inte att mötet tar sån lång tid. dels för edwinsskull. nog med att han är lätt road ;) lite svårt att säga en tid att nu är det klart!. så mamma ska gå hemifrån halv tolv, kanske. jaa, annars får hon eller vi vänta om det inte blir så. mötet börjar kvart över elva, alla dessa kvartar jämnt och ständigt, och jag tror det inte tar så lång tid.. vi tänkte nog ta vagnen och gå hemifrån halv elva. då har vi 45 min på oss. och kan då ta det lungt påvägen. men undra vilken väg man ska gå.?.

och vi ska efter mötet gå på stan. jag ska köpa presenter, som jag så klart glömde i tisdags när vi var i birsta. och om det är fint ska vi som sist köpa fika och sätta oss i hamnen. och vi hoppas på att det inte blir spöregn som sist. undra om man ska ha med sig extrakläder bara för att.?.

idag knäppte martin kort till pass, och gjorde fingeravtryck. snacka om coolt :P jag fick inte följa med till riga :( fick inte med oss två-tre personer till. men martin har lovat att vi ska göra en kryssning när han har semster slutet på juli :) då ska vi åka med lönns buss är det tänkt. 695 kr. och då ingår typ allt. bussresa tur och retur. middagsbuffé med dryck (hur mycket du vill). och sjöfrukost, vilket är typ hotellfrukost.. så vi behöver bara stå för lunch, om vi vill ha. och det vi handlar för.. påvägen ner blir det nog lunch. påvägen hem blir det kanske korvkiosken ;) jag ska då köpa en parfym i taxfreen, inte för jag har slut. men vill ha nytt och så passa på när det är billigt... kryssningen går till mariehamn, så det är bara en nattskryssning. vill helst till finland men man får väl ta det man får..

martin blir nu bjuden på sin till riga. alltihop ska han få. mat, buss. jaa, allt.. han får väl betala vad han vill ha i taxfreen själv. jag har sagt att han ska köpa presenter till mig och edwin ;) så han får två nätter ombord på färjan och så är det en speciallresa. så de lastar färjan med massa crusingbilar som sedan ska crusa i riga.. inte alls avis :( den 18 juni åker han, kommer hem den 20 juni.. så jag och edwin blir ensama en hel helg. så innan han far ska vi storhandla så vi klarar oss.

han blev tvungen att lova att vi skulle åka på en kryssning oxå. eller annars skulle han få ta ledigt och jag och mamma åka. men det gick inte. tror det hänger på att han inte vill ha edwin så länge själv. osäkerhet. jag har ju bara tjatat om att åka på kryssning i sisådär FEM ÅR!!!!!!!!!!! så nu i sommar blir det. ska beställa biljetter på en gång så han inte kan dra ur sig. men en jobbarkompis med hans tjej kanske ska följa med så måste bestämma med dem först...

efter passgörningen så åkte vi på divan och växlade småpengar. martin ska byta hjullager och de var slut på centrallagret på biltema och där är det halva priset än för mekonomen. så nu blir det mekonomen ändå. efter växlingen så åkte vi till martins mamma som bjöd på korvstroganoff. edwin fick fem stycken små bilar. eller en lime bil, en lilla jeep, en lime båt, en blå helikopter och ett gult flygplan. edwin blev överlycklig :) han hade inga sådana leksaker. han satt på golvet och lekta medan maten gjordes och åts..

nu blir det ta hand om mammas lilla gnällspik. han har lyckats hamna under vardagsrumsbordet och slog huvudet lite lätt några gånger. men nu har han rullat ut men humöret är fortfarande argt... vi ska hoppa ner i sängen. på nått konstigtvis sover han bättre när han får lägga sig tio.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0