ac.

edwin den lilla parveln sover sen tjugo i ett. vilket inebär att han sovit i snart två timmar. han "vaknade" vid två, jag stoppade in nappen och så sov han vidare. det syndes att han inte sovit klart än. han låg med ögonen stängda och lät i sömnen. och de var inte igenmojsade, det kollade jag... men bra att han sover så kanske grejset försvinner helt. inte för att han är sjuk med feber och sånt men jag har en känsla av att det försvinner när han sover. liksom blir värre efter han sover.. jaja. sover gör han i alla fall..

imorgon ska vi kanske träffa kusin och charlie. ska gå på stan eller birsta. jag måste kolla på mer kortärmat åt edwin och så ska jag kolla/köpa ett sånt där sparkskydd till bilen om vi åker till birsta. och eftersom vi går på stan eller birsta så kommer inte edwin vara uppe i charlie så ingen smitta här. de sitter i varsin vagn stort sett hela tiden.

nu har martin kommit med att en till person kanske ska åka med till stockholm men ska hoppa av i uppsala. men jag har sagt att jag ska tänka på saken. jag tror att jag inte kommer kunna/vilja åka så långt med super trångt i baksätet. om ac´n funka så skulle det luta mer att han kunde åka. men eftersom den inte funka så är det så fuktigt i bilen. och jag har nog problem att åka i baksätet. så jag tror nog att han får fixa sin väg ner på ett annat sätt.

det är konstigt det dära med ac. om den inte funka tror man att det ska bete sig som en bil utan ac. och det kan jag säga att den inte gör. den beter sig mer som en bil utan fläkt. typ. fläkten funka men är inge bra för att ac´n inte funka. blir hur fuktigt i bilen som helst. plus så blir det liksom tungt att andas, men det beror nog på att det bli fuktigt. och så ska vi tala om imma. bilen imma igen för ingetnig. och så får man inte bort imman just för att ac´n inte funka. det hjälper inte med bara fläkten för den är usel när ac´n inte funka.. så det blir ett spindelnät utav alltihopa som grundar sig på att ac´n inte funka. är less på det, men det blir nog inte fixat denna sommar heller. och vi drabbas även under vintern av att den inte funka för all imma.. martin ska nu byta bromsslangar så bilen går igenom besiktningen och så hjullager så vi kan åka ner till strängnäs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0