dagen igår.

vilken dag det blev igår. klev upp vid halv sex och gav edwin mat. lyfte även över han till vår säng. får passa på att ta martins plats när han jobbar ;) klockan åtta ringde klockan. så var det bara att kliva upp och börja göra sig klar. halv nio fick edwin sin flaska igen. sedan var det dax för att göra han klar. sedan gick vi till babysången vid nio.. där vi hade med oss fikat :P blev en god sockerkaka i alla fall.. även på babysången så började vi med massa nya låtar. det tycker jag känns meningslöst eftersom det bara är en gång kvar. 

martin kom och hämtade oss strax efter elva. då åkte vi till ulrika där frida fyllde tre år. av oss fick hon en "boll/monster" som blinkar. och hon gillade tydligen såna dära halv slajmiga saker. det var lite roligt. och så fick hon ett 50-bitars puzzel med bamse på. hon är enormt duktig på att lägga puzzel. 20-25-bitars puzzlen bygger hon hur lätt som helst. så detta blir nog en liten utmaning. det var avlånga (stora) bitar så lite lättare är det i alla fall för hon :P 

hos de fick vi fika och en god tårta. sedan vid halv ett åkte vi in mot stan igen. martin skulle fixa bromsarna bak på bilen och få ut bulten som satt fast fram. han trodde att de skulle hålla till i sidsjön så vi åkte till min kusin först. fikade och jag matade edwin i charlies babysitter. vilket resulterade i att han låg typ ner och åt mat. men det gick bra :P martin fick reda på att han skulle vara i bydalen så han for iväg och jag var kvar. min andra kusin var oxå där med hennes 8-åring. han var ledig från skolan tisdag-fredag. så det blev ett litet lov för han..

när vi kom hem så gjorde vi mat. mamma kom upp en stund och busade med edwin och smakade på sockerkakan jag hade gjort. sedan for vi till tessan och alex och såg på film.. när vi väl kom hem igen vid halv elva. så var det bara sängen som hägrade..

edwin sov till sju imorse, då han ville ha en flaska välling. sedan somnade han om till nio.. han blev nog lite slut igår. men idag är det en nya dag med massa skoj. inte för att vi ska göra något speciellt. men nått ska vi nog allt hitta på ;) är hockey ikväll. sverige-tjeckien. inte för att jag ska se. lär väl zappa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0