studentfirandet.

var mysigt igår kväll. men som vanligt kom vi lite senare. men det fanns en hel smörgåstårta kvar, plus lite av en annan. det var riktigt mumsigt :P sedan brödfaten till tårtan. var typ tio olika kakor/bullar. kunde inte ta av alla då skulle man få en sockerchok.

träffade en liten pojke som precis fyllt ett år. var rätt roligt. vi satt ner edwin på golvet och han tyckte det var super kul :) edwin alltså. och så hade de fem stycken tre-veckors hundvalpar. åhh, de var så söta. och så lite mygg på det vid tårta ätandet. men tror att vi inte blev stucken.

så kvällen igår fick helt klart godkänt. efter vi varit på studentfirande så åkte vi till martins morfars grav med blommor. sedan hem och sova. jag var super trött, vilket jag är nu oxå. men det går snart över..

dagen spenderades åt att ha tvättstuga. dammsög lite oxå. så nu är det relativt fint här hemma igen. men måste ta tvättstuga igen. kan bara tvätta två maskiner på en tid, annars hinner det inte torka i torkskåpet. så igår blev det ljust (40 grader), och den andra med sängkläder och lite handdukar (60 grader). så nästa gång blir det mörkt (40 grader) och underkläder (60 grader).. på ett sätt hoppas jag att de förlänger tvättiderna så man hinner med två maskiner till på en tvättid.

ska bli spännande inte nu på måndag men nästa måndag är det årsmöte. så då ska vi gå. ska bli rätt intressant. dels för jag aldrig varit på ett sådant. och dels så ska de ta upp detta med tvättider, och så ska de ta upp uteplats för de som bor längst ner. och så var det massa mer som ska tas upp.. men uteplats låter lite roligt, fast då kom martin med att då kommer hyran höjas. om man väljer en sån. jaa, vi får väl se. dels vad de säger och dels hur vi väljer...

måste väl nämna edwins öga. igår på dagen behövde jag inte torka ur det nånting. svullnaden lade sig markant oxå. och det röda blev mer rosa.. men när vi var på studentfirandet så började det mojsa igen, inte lika mycket som på torsdagen men ändå mer än under dagen.. en där vi var är sjuksköterska och hon tog bort det, och hon sa att han behöver ögondroppar. så får väl se på måndag hur det ser ut. om man måste ringa bvc igen. men vad nån sagt (apoteket, bvc eller sjukhusrådgivningen) så sa denne att man kan torka bort ögoninflamation, alltså att man är noga med att torka öga. så kan det försvinna av sig själv, på så här små barn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0