birsta besöket.

det jag skulle göra i birsta. köpa prestent till kusin. jaa, det glömde jag. kom på det men var så kallt så orka inte gå tillbaka. men annars så köpte jag vantar till edwin, bruna typ lovika fast inte lovika. fodrade, virkade/stickade. sen fick edwin två pyjamaser från kaphal. har kollat på dem förr men inte funnits edwins storlek, och nu fanns det. och de fick jag ge 36 kr för. hade en 30% och så fick jag 50 kr rabatt om jag gick med och fick ett kaphal-kort. de ska tydligen sluta med med mera och köra ett eget kort. inte för jag har med mera-kort, men ändå...

och så köpte jag en kulklapp till edwin. han fick leka med den tills jag skulle betala den. och den var populär. och så köpte vi även en julklapp till kusin. men ska väl köpa nått mer. och så till de andra kusinerna. men till de andra blir det nog ett besök på barnenshus. även julklapp till edwin från barnenshus.. måste nog skriva lista på vad jag hade tänkt till alla så man slipper gå runt och kolla som en tok när man väl är där.

Så vi måste helt enkelt ut idag igen. Köpa present, vilket går fort. sen så har jag lite andra ärenden men de tror jag att vi tar nån annan dag då jag pratar julklappar. och så är det kattensdag på arken som man så klart måste besöka ;) och så behöver jag mer hostmedicin och edwin alvedon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0