lära-gå-sak.

när vi edwin hade vaknat och ätit igår så testade vi att gå i edwins lära-gå-grej. och han gick från sitt rum till köket. dock inte lika långt och mycket som hos E. men ändå så mycket längre än vad han har gått i den. det slutade med att sträckte sig och skulle leka med bollen på aktivitetsbordet. så vi stannade och så kröp han till framsidan och lekte.

så jag tror helt enkelt att han inte varit mogen för att använda den förrut. mer än att leka med den. så nu ska det övas ett par gånger per dag så kanske han kan gå riktigt snart. vilket jag tror ändå inte sitter så långt bort. för gå gör han stort sett varenda gång han har stått upp. i alla fall ett steg och ibland massa steg. nu har vi kommit upp i max'et 10 steg. det går framåt..

nu ska vi äta frukost. sen ska vi nog väcka pappsen. som skulle bli väckt vid elva. för då ska jag hoppa in i duschen medan han äter frukost. sen blir det birsta. ska väl packa edwins ryggsäck oxå. men det hinner jag innan vi väcker pappsen. det tar inte en timme att äta. edwin ska få sova hos sin mormor inatt, bestämmt sedan länge. även edwins kusin ska sova där. hon ska ta hand om edwin när det blir jobbigt, har hon själv sagt. hmm, jag undra jag vem som kommer bli avundsjuk närmare kvällen ;) men hon själv som valt att sova där samtidigt som edwin. det hon ser är LEK och att mata edwin och helt enkelt ta hand om han. dock inte byta blöja, det gör hon inte än i alla fall. de kommer nog ha jätte skoj. och högljutt kommer det nog oxå vara. hihi.

frukost var det ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0