bilen.

idag har jag och edwin varit på ljusparty. inte för jag handlade nått men kollade in. har kommit nya dofter och ny katalog. fick även med mig hem katalog och erbjudanden för denna månad. har ett ljusparty tisdagen den 26:e oktober, 18:30 som vanligt ;)

vilken tur man har då. katten som jag vill ha, till och emd två av, de är på rea. dock bara 40 kr, men det är alltid något. och så har jag ett presentkort, så där är en katt.

när vi kom till bilen från partyt somnade edwin som en stock. martin fick springa in på affären och handla grejor till maten. en liten fråga, hur gör ni andra som har barn i edwins ålder och de somnat i bilen och så ska in och typ handla?? väker ni dem. hitilis hard et blivit så att jag sitter kvar. vilket innebär att det typ inte blivit nå handling bara saker som är typ nödvändigast. så imorgon hoppas jag på att edwin håller sig vaken i bilen till affären. annars vet jag inte hur vi ska bära oss åt. lillen behöver mat nämligen, inte för det ekar tomt än. men snart så..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0