buzzador-kampanj.

jag kom på nu imorse att det var dax att lämna in pampers-kampanjen på buzzador. jag som hade som plan att lämna in den någon dag innan. påfall om det skulle bli något fel på skickningen, eller något i den stilen. men men, tur att jag kom på det i alla fall. så nu är det gjort.

Och så vad tyckte jag. jag som är ett sånt inbitet libero-fan. just för att jag är det beror lite på att den är lokalproducerad och man får poäng på sina köp. och för att prematur-blöjan var libero. jag sparar en av varje storlek på blöjor i libero, just för att kunna jämföra hur liten min son egentligen har varit..

men jag tyckte att pampers activ fit fick helt klart godkänt. första tanken var, hur ska dessa hålla för alla bajslast. eftersom blöjan inte har någon "stoppning" där bak. men den höll. det har varit läckage två gånger. och det är helt klart okej.

och att blöjan är så tunn gör den till en perfekt blöja att ha i skötväskan. får plats med många fler än vad jag får med libero, på samma yta. så det är alldeles perfekt.

så hädan efter så köper vi pampers när vi får erbjudanden. det gjorde vi inte förrut, eftersom det inte var lönande. så pampers skicka oss erbjudanden! har två nu, en som man får 40 kr rabatt på ett paket. och en som man får 50 kr rabatt på två paket. så den på ett paket ska vi nog använda ;) och så är de lite halv dum på ica maxi, fast det skadar inte oss :P där har man om man handlar för 200 kr får man köpa libero eller pampers för 89 kr. och på det om man har rabatt så dras det från 89 kr. så nu får vi alltså köpa ett paket pampers blöjor för 49 kr. helt klart bäst!!

pampers activ fit


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0