poker.

måste berätta att vi var hos tessan och alex igår. grabbarna hade pokerkväll och vi andra satt i vardagsrummet. edwin min son tog ett steg. igen mellan soffan och bordet. men denna gång var det mer ett steg än sist. sist var det att han skyndade sig. nu var det koncentration på hög nivå och balans..

edwin fick en "mellis-yoghurt" som han inte äter längre till mellis. men har två kvar, nu en, i kylskåpet som måste ätas upp. sen efter dansfeber hade jag en väldigt trött kille som max hade sovit en timme under dagen. så han fick sova i vagnen. vaknade vid kanske halv elva igen, typ efter 1½ timmes sömn, och skrek. gjorde i ordning gröt som han fick äta. och den åt han halv sovandes. lade han i vagnen igen. men han kunde inte somna. skrek så fort jag försvann. alltså satte mig i soffan eller var påväg ut ur rummet. men somnade så fort jag satte mig ner i soffan med han, i alla fall i början. sen blev han vaken. lekte en stund med kissarna, eller snarare så att kissarna lekte med edwin ;) och så väntade vi på att få åka hem. klockan ett slutade de spela. då skulle pengar delas ut, martin fick 1060 alltså 860 plus... inet dåligt ;)

edwin höll sig vaken i bilen hela vägen. på slutet var hans mamma där och terrade han så han inte kunde somna :P tyckte det var onödigt att somna när vi typ var hemma. väl hemma så tog pappan hand om edwin. alltså byte blöja, pyjamas. medan jag borstade tänderna på han, gjorde välling, och fixade sängen så han kunde sova, städade hans rum på leksaker, och gjorde det sovklart (släcka fönsterlampan och vinkla persienerna). och så fick edwin välling och sova i sin säng. själv hoppade jag ner i vår säng och somnade som en stock. som jag tror hela familjen gjorde..

vid tjugo i åtta imorse, edwins vanliga kliva upp tid. så vaknade han och fick välling. sov sedan igen till halv elva. så jag tror att det inte blir nå sovamiddag-mitt-på-dagen idag. få bli en lur lite senare istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0