söndag.

här har vi städdag idag och tvättstuga. dock bara två maskiner så vårat berg har ingen chans att minska. måste typ ta tvättis igen på måndag, tisdag nått. det enda är att martin jobba natt i veckan så man vill inte vara hemma på dagarna så han får sova.. så någon som vill göra något någon dag denna vecka med mig och edwin??

jajja, har gått ner 10 kilo idag sen vi började med lchf. 5 kilo sen i måndags, liksom vad hände?? jag tackar och tar emot ;) så egentligen har jag gått ner tolv kilo eftersom jag gick upp två den helgen vi hade paus, men så kan man inte räkna tyvär. så tio kilo.

så idag har vi en liten paus. inte för att fira men för att få upp motivationen igen. detta sätt tycker jag är mest effektivast, märkte jag. gör sig tok less på allt som är gott och sedan är det blää ett tag frammåt. fast nu blir det bara en dag inte en hel helg som sist. så idag blir det godis och dricka. och kanske middag med resturangchansen. men jag antar att martin vill ha biteline-pizza utan att han har sagt nått. jaa, vi får se när det närmar sig middagstid och tvättstugan är slut..


Kommentarer
Postat av: Erica

Vi hittar gärna på nått med er :)

2010-10-12 @ 11:52:48
URL: http://blendshes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0