dagen.

idag säkrade vi lite skåp i köket bara två kvar nu. skulle egentligen behöva på ett till, så blir nog en till förpackning nästa gång vi är i birsta. lite roligt då, edwin får upp spärarna. så än så länge så är det inte så jätte effektivt. inte på sopskåpet i alla fall, där han får upp en av dörrarna.. förrut innan vi hade spärrar så hade martin en smart lösning. en diskborste med krok. som han liksom träde in och hakade fast. och jag fick inte bort den. så soporna hamnade på diskbänken...

men jag tyckte vi skulle ta de andra skåpen sedan. för jag ville få fast bilstolen i bilen. och det kanske innebar en tur till birsta. och fyra skulle vi se på hockey och hunnit äta innan..

så vi bar ut bilstolen. jag kom ut senare med edwin. kom ut och martin sa "jag har ingen aning hur man gör" och jag var inte säker på hur man satte bältena. så vi for ut till birsta. hade hört att babyproffsen tar 100 kr för att installera bilstolar. men eftersom varken jag eller martin gillar babyproffsen så testade vi barnenshus först. bilstolen är köpt där en gång i tiden.

martin sprang in. jag och edwin satt kvar. edwin sov i babyskyddet. martin kom ut med en personal. hon berättade hur det skulle sitta medan hon monterade. och allt blev klart. och jag hoppas att martin insåg att vi aldrig kommer flytta denna stol. den sitter där den sitter nu, förutsatt att vi inte köper ny bil som jag hoppas på. vilket han sa oxå, att den sitter där den sitter.

när hon var klar och skulle gå så frågade martin vad de tog. INGENTING! det kallar jag service. vi lyfte över edwin till den nya stolen, och utan att an vakna. och han satt bra i den, i mitt tycke. packade in det gamla skyddet i bilen och for..

vi handlade inne på birsta city, öb och kjell&co. sen var klockan redan tre. så fort hem. edwin blev jätte förvånad när han kom till bilen och fick sitta i den nya stolen. han hade stora ögon. han kommer mycket högre upp. och kan se ut genom hela sidorutan. vilket han gjorde hela bilfärden hem..

vi kom hem. gjorde mat. tog med oss maten och även mat till edwin och gick till grannen och kolla på hockey. timrå såklart. edwin hade sin timrå-tröja och timrå-napp. sedan kom det några till och vi kollade på modo´s match. men efter den sa jag och edwin hej då och gick hem. de andra skulle spela nhl, det antar jag att de gör än sådär 1 & ½ timme senare..

måste säga oxå. att om nån ska sitta fram på vår bil. alltså i passagerarsätet. så säger jag lycka till! kommer slå benen i handsfacket. och få såna fina sår som jag har på ett knä, det dock från taxin, och blev snarare ett brännmärke. hur jag nu lyckades... men finns inte direkt nå benutrymme kvar till den personen. så vi kan glöma att skjutsa martins mormor något mer, hon kommer inte få plats. sätet är liksom längstfram, och så ett snäpp efter det. och då fick jag trycka sätet till det snäppet. så tajt är det. sen fick jag pressa bak ryggstödet. vilket inte heller blev så mycket..

men vår lilla familj måste få plats och det är det som räknas. och babyskyddet kommer han inte få plats i när det är overalldax. så egentligen måste vi skaffa ny bil, en kombi, men med en ny bil så kommer det utgifter. och hus har vi börjat fundera på. det är martins gamla barnhem. mamman i familjen har nog dött och det var hon som ville bo där. så då kanske huset kommer till salu?? vem vet, om det gör det så blir vi nog husägare. martin vill så innerligt ha tillbaka huset. även att hans gamel morfar bodde där, men då i ett annat hus som de rev och byggde nytt, typ -86.. så jag förstår han om han vill ha det. han säger om han blir mångmiljönär ska han åka dit och bjuda på det oavsett om det är till salu eller ej.

jaja, drömmar måste man få ha. men det om bil hoppas jag blir verkligt snart. kommer inte funka i längden att bara vi får plats i bilen. och då knappt nå "packning" om vagnen är med. vilket den nu måste jämnt. inte ens storhandling kommer få plats. tre påsar, kanske fyra. och då är det bara vi i min mini familj inräknat..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0