vårdcentralen.

fick först och främst vänta nästan en timme i väntrummet. först spelade jag liet på mobilen men huvudvärken sade till efter en kort stund. sedan satt jag bara rakt upp och ner, halv sov när ingen sprang omkring.

när det väl blev min tur så fick jag komma till nått rum. där frågade sköterskan massa frågor. och kollade i min hals. och tog även febern, som var 39,5 grader. fick följa med in på labb. där det blev ett stick i fingret och halsprov. men halsprovet gav inget, och sänkan var lite förhöjd. hon sprang och hämtade läkaren som oxå gjorde en bedömning. men inget pencelin till mig. har något virus av nått slag. och jag säger "INTE IGEN!" för nån vintersen hade jag det och gick med detta halsvirus mer eller mindre hela vintern. hoppas det blir bättre denna gång.

känns lite bättre i febern nu när man fått sovit en timme. tog två alvedon hos mamma när jag hämtade edwin. när jag kom överlämnade jag allt vad ansvar heter till martin. och jag själv lade mig på sängen och kollade in tv´n. troligtvis så är det så att alvedonen värkar så därför det känns bättre. så jag hoppas att det känns så här resten av kvällen. det kan jag leva med.

rolig läkare då. "du sparar pengar i alla fall" sa han till mig. eftersom det inte blev nå pencelin. sköterskan sa att jag skulle vila i helgen. så det är det jag ska göra. fast jag och vila, går inte direkt ihop. skulle göra det när edwin var i magen oxå, gjorde jag det. nää.. men nu när man är sjuk med feber så går det nog lättare..

och läkaren igen till en patient som oxå fick vänta i väntrummet "jag trodde du redan hade klätt av dig vid det här laget".. en läkare med humor, så det ska vara.. en till positiv grej var att jag fick betala 80 kr för jag skulle träffa sköterskan men fick även träffa läkaren, som när bara på fem min men ändå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0