lchf.

på måndag har jag och martin varit tillsammans i sex år. tänka sig, sex år.. så på söndagen hade jag tänkt att vi skulle ha en myskväll, med kanske ost och kex. och en biteline-pizza. eftersom denna helg ska vi inte köra lchf, det är dop, middag på resturang, och 50-års firande inplanerat. så vi tar en välbehövlig paus från allt med lchf har att göra med denna helg..

men då. jaa, då. tar martin på sig att jobba på söndag. suck. vi ska hinna till hans mamma eftersom han får börja jobba senare. men han glömde nog våra planer, som vanligt. och dum som är så säger man inget. och sur kommer man inte kunna vara förevigt. jag antar att han inte ens kommer att komma ihåg att det var sex år sedan..

men men, inte något ont som har något gott med sig. nu blir det så att vi kör paus från lchf redan imorgon. just för att martin vill ha biteline. han sa måndag först men jag vill köra på med lchf då igen. så då blev det fredag. så nu blev det helt plötsligt tre dagars. han ska köpa med sig någon god frukost, och bröd hem.. sen så ska vi handla imorgon. godis, dricka, frukost till lördag och söndag, chips, och så är jag även sugen på ostkrokar men köper nog en såndär liten påse..

och jag lovar nästan att jag kommer bli äcklad av när jag får en godis i munen. känns som så nu. för godis luktar inte gott. kände jag när vi var på öb och handlade lite för den dära kupongen. men synd var att de inte hade alla "goda-sorter" på öb, så lite ska inhandlas på ica maxi imorgon.

vi får se hur mycket man går upp i vikt denna helg. och jag har blivit sjuk av att kolla kolhydrater på saker. så jag kommer känna mig som ett vandrande berg. men måste få in i mitt huvud att vi inte ska kolla något sånt denna helg, det är förbjudet! Jag vet att vikten man kommer gå upp är bara vätska, så det går fort att bli av med. Tessan föresten, blir det nå träning till veckan??

ska även tillägga att imorgon ska jag/vi inhandla en åkpåse åt lillemanen. de har på barnenshus för 295 kr. så en sån ska vi köpa. ska kolla om det finns helsvarta, annars är fleecen grå..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0