huvudvärk.

blir typ varanan dag jag skriver nått här. men insperationen/lusten börja bli på sin lägsta nivå igen. och mitt huvud de senaste dagarna är inte bra, till och från. tror jag är i nån period så blir väldigt lätt åksjuk när jag åker bil. kan liksom inte ta upp nått ur skötväskan och ge edwin utan huvudvärk, till exempel. det finns enstaka lukter som oxå inte heller är snäll mot huvudet liksom mönster.

och börjat hinka i mig ta oxå. så gott ;) köpte som sagt fyra stycken på vårmässan och de dricker jag plus lite från "förrådet" jag har. är muma. så nu börjar mina dagar med en kopp te och macka. kanske inte den bästa frukosten. men ack så gott. får väl se om man byter frukost senare. jag har en förmåga att bli less på saker så jag byter efter ett tag.

har ingen aning om vad som sker i helgen. martin är ledig. ska väl troligtvis besöka sjukhuset en av dagarna i alla fall. och det är inte hela dagen heller. idag när vi var där fick jag byta blöja på edwin på toagolvet. edwin hittade den röda knappen och jag hann precis stoppa han innan han tryckte. men undra om de har skötbord på någon av toaletterna eller om alla ser lika ut på denna avdelning? dock ska hon väl få flytta snart, och där är det väl samma sak som gäller. antar jag. blir närmare huvudingången i alla fall. och på den avdelningen kommer väl de närmaste sex veckorna passera. jag försöker hålla varanan dag. få se hur länge det funka.

nu ska jag ladda till bb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0