Händelselös dag.

idag har jag och edwin inte gjort ett gjuta. tänkte gå ut innan lunch/sovtajm men vädret var inge bra. men det sägs inget dåligt väder bara dåliga kläder. och edwin skulle inte fyrsa eller bli blöt. men jag blev inte på humör helt enkelt när jag såg det mulna vädret.. efter middagen tog vi ett bad jag och edwin i alla fall.

och så har han hamnat i en period nu. en blå panne-period. slår sitt lilla huvud hela tiden. och ikväll slog han den redan exiterade bulan. så den blev blå, igen. och så blev det ett litet jack tvärsöver. tur han tog emot sig annars skulle jacket blivit djupare. och det här med is funka direkt inte på barn, inte edwin i alla fall. han ska ta bort det. så kunde inte kyla bulen/jacket heller. så han fick sitta i knä och filosofera en stund. det enda som funkade med en kombination med tutten.

imorgon blir det vårmässan. hoppas bara att det inte fler som tänker åka samma buss som vi. alltså med barnvagn/rullator. blir lite ställd när det redan är fullt på bussen med de sakerna. hem, kommer nog pappan i familjen och hämtar upp oss. och jag hoppas att de har bankomat där på platsen för jag måste ta ut pengar. men de bruka ha det. förra året tror jag det var i en slags bil..

nu blir det kolla klart på bb. äta nån negerboll (chokladboll) till och dricka lite mer påskmust. sen blir det sängen. eller snarare somna till nån film som går på tv´n i sängen. det är väl hela sanningen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0