Vann.

roligt då. sparade allt på den bärbara datorn. då sambon skulle iväg och fixa ur lite damm ur den eftersom den börjat låta lite knäppt. och risken fanns att den kunde braka ihop. så jag som sagt sparade allt. sambon ringde när jag var iväg och sa att han skulle passa på att formatera den bärbara burken, vilket han gjorde. när jag kom hem insåg jag mitt misstag. jag hade glömt att spara ner mina favoriter, dvs ALLA bloggar jag läser. dock så kom jag ihåg vissa men långt ifrån alla. har lite smått panik, men tänker att de kommer väl eftersom.. Men det är inte hela världen, och tur är väl det.

det jag var iväg på var lanseringen av partylite´s nya katalog. och vilka mumsbitar det finns i den. dock så börja mitt intresse "svalna", beror väl mest på pengabrist och mitt "lilla" förråd jag har. som bara måste eldas upp. plus så kan jag inte elda alla stora fina ljus som finns då jag har en marodör till son. så eldar mest t-ljus och ett par voltivljus. något mer går inte åt. så alla pelarljus och glasljus jag har liggandes får fortfarande ligga i deras skåp. hinner liksom inte elda på kvällarna då han lagt sig, vill gärna lägga mig själv i tid oxå..

för övrigt så vann jag även i ett lotteri. valde två t-ljushållare. i silver, typ massa snöflingor som går ihop. men samtidigt tror jag att jag kommer kunna använda den året om. då det inte ser ut som en julsak/vintersak.. och kan säga att jag var otroligt nära på alla andra lotter jag hade. om jag inte var ett nummer ifrån så var jag två. osv..

och vilket åskväder kan man säga att vi haft. vi satt i bilen påväg hem från hemmakväll. visste inte vem det var som blinkade med alla ljus runt om mig. kopplade inte. frågade M x-antal gånger "var det där en blixt?" fick samma svar varje gång. och intensivt.

när vi kom hem så kom vi till centrum av åskan, typ.. det gick inte att missa. edwin kollade med stora ögon och undrade vad som skedde. himlen lyste alla möjliga färger. inte bara vitt/gult. utan blått, lilla och även rosa. och dundret. edwin bara "ojjj" när himlen blinkade.

när vi kom in så stängde vi av prylarna. men jag hann inte på den stationära. allt blev svart. och jag fick inte igång den igen, paniken steg. väntade till det lugnat ner sig. och då ville den starta igen. så den tog bara en powernapp. det som var det konstiga. för routern, som typ alltid pajar när det är åska höll sig hel. även skärmen på datorn osv. alltså ingen annan elpryl.. men tur som är så lever den nu. (för övrigt den jag sitter vid nu)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0