Veckans planer.

ikväll ska vi spela bingolotto. dock så är det väl jag med lott och edwin utan. tror han inte är så intresserad än. bruka kunna spela nån gång ibland, mer än uppesittarkvällen, då martin jobbar. men en känsla av att edwin kommer ropa på uppmärksamhet under programets gång. men det löser nog sig. han bruka kunna roa sig själv. annars får jag slå igång babblarna eller "ketchup ska prutta".

ska greja upp en lista på vad som ska handlas imorgon oxå. till bakning, och så ska jag hitta på nån mat. är sugen på tacos men det får fint vänta till helgen då M är ledig. men fundera på att göra en chili con carne. har aldrig gjort. och det bruka kunna bli ganska mycket vilket resulterar i att vi har mat flera dagar, jag och edwin då pappan börja jobba innan middagstid alla dagar han jobbar denna vecka. då är det bra att göra "storkok" i början så "slipper" man tänka på mat på några dagar.. bruka kunna göra korvstroganoff men det gjorde jag sist. men har en fundering på köttfärssås oxå, men tror det blir det jag skrev först. ska kolla nått recept, nog med att man höfta och så. men vill ändå ha något att utgå ifrån..

sen är planen i veckan. baka, baka och troligtvis städa. och slå in lillemans paket, vilket jag inte gjort än.. men vill att han inte ska vara vaken när jag gör det och på kvällarna är jag så trött. få se hur jag löser det. får hålla mig vaken en kväll och göra detta, trots att man är trött för en knappa timme. han vet redan vad han ska få. men vid det här laget har han nog redan glömt det ;) blir nog bra.


Kommentarer
Postat av: Erika

Exakt! Så länge det är små mängder är det ju lugna puckar! Köper ju inte direkt egen godispåse åt ungen ;). Sedan är det mest kakor och glass hon får smaka och inte smågodis :).



Vi har tagit av tratten då och då så att hon ska kunna sköta sin hygien som vanligt men hon vill bra gärna vara på såret också så hon får bara ha av tratten när vi kan ha henne under uppsikt :). Hon verkar dock inte bry sig så värst mycket om den längre :).



Ja, det känns egoistiskt att behålla henne när hon inte trivs men det är sjukt jobbigt för jag vill ju ha kvar henne. Trodde aldrig att ett djur skulle kunna betyda så mycket som de faktiskt kan göra!

2011-08-15 @ 11:50:08
URL: http://mylittlewords.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0