Familjetjosan.

idag har vi varit religösa och varit i kyrkan. följde med kusin och C skulle få sitt dophjärta. var avslutning på alla babysångsgrupper osv. så massvis med barn. även så sjöng kyrkis, men vi klev inte upp. så otroligt längesedan vi var där så kände att det inte passade riktigt, utan vi satt i bänken och sjöng och dansade istället. även när babysång-grupperna körde sitt. var liksom samma som vi brukade sjunga ;)

och när alla barnen körde midnattråder. och låten var slut skrek edwin "jähhee" och klappade händerna. som han bruka göra. och det var alldeles tyst i kyrkan. tanten bakom oss och vi började skratta. edwin gör som han var van och att kyrkan var lite tyst just då är en helt annan sak ;)

sedan bjöds det på lasagne och till efterrätt var det kladdkaka till de vuxna och kokosboll/negerboll/gobit till barnen. men edwin ville självklart ha min kladdkaka. så vi fick dela ;) sen efter vi fikat klart upptäkte han scene. vilket så klart skulle utforskas och springa runt på. super kul, tydligen.

begav oss från kyrkans hus till navet med fötterna. och när vi korsade torget fick edwin syn på den dära tomten i skyltfönstret som rör sig. och sprang dit och kollade. var lika lätt som sist att få han därifrån, bara ta han i handen och säga att vi skulle gå. åkte med bussen som gick kvart i fem från navet.

Kommentarer
Postat av: Nellie-Sockertussen

Lasagne och sen kladdkaka låter ju inte helt fel =)



Jag har en tävling på min blogg där du kan vinna ett valfritt unikt smycke =)

Kom gärna förbi och var med i tävlingen ;)



http://sockertussen.blogspot.com/2011/12/tavling.html



Kram

/Nellie

2011-12-05 @ 20:51:47
URL: http://sockertussen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0