Pepparkakor.

idag har jag stått vid ugnen i typ sex timmar. kanske inte rakt av. gjorde avbrott för att äta, och innan jag gjorde skinkan. men ni förstår, länge.

gjorde pepparkakor. så nu är all deg slut, så skönt. det blev en 2-lilters glassbyta som jag ska ta med till liden på julafton hade jag tänkt. ska smsa och berätta det. så slipper fler skaffa det. så får nån annan skaffa ädelosten. de bruka vilja äta det. ädelost och pepparkakor typ som förrätt, tror jag.

sen så blev det två stycken sånadära stora godislådor. ska fixa och garnera pepparkakshus imorgon, tror jag. då tänkte jag med det som blir kvar utav kristyren göra pepperkakorna så långt det går, dvs utav de som jag ska ha hemma. blir nog bra. dock så har jag typ inga färger hemma mer än rött och blått. kanske ska förbi affären imorgon och skaffa grönt oxå ;) får se. måste förbi i alla fall att skaffa julfrimärken så jag kan skicka alla julkort. det är sista dagen på fredag.

julskinkan blev oxå gjord. tidigt för oss med julskinka nu. men ack så gott. lär väl gå tre stycken detta år med. vi äter julskinka tills vi stuppa, typ. men så gott :P

nu är det bara det sista julgodiset som ska inhandlas och göras. sen har jag två påsar saffran jag i nte riktigt vet vad jag ska göra. funderar på en cheescake, men vem vill äta den med mig.?. sen så ska alla julklappar slås in. och de sista inhandlas. lite kul att jag måste ut till birsta så fort jag lämnat lillen på dagis nästa tisdag. för att handla det sista. slå in. och sedan ska vi till mamma och ha "lilla" julafton med syrran och lea, sen tror jag morfar oxå skulle komma. tror hon skulle bjuda på gröt. så måste handla till lea innan på dagen, har inte ens börjat med henne. dock så tror jag att jag vet vad jag ska handla. liksom till de andra som är kvar. är väl pappa jag funderar på än.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0