maräng.

jag må säga att jag har en uppfiningsrik son. just nu har han flyttat sin poäng-fotölj till köket där han nu genom att stå i den når all frukt. suck.. tror det var ren slump oxå, så det kan gå när man är ute och går med fotöljer..

hade några ägg som snart går ut i datum så jag tänkte maränger. jaa, men man kanske ska skruva ner ugnen oxå ;) så kan säga att den första plåten är bruna kletiga platta skosulor, typ... men den andra plåten ser ut att bli riktigt bra. tog ut och kände på dem alldeles nyss och var då fortfarnde lite kletig på insidan. men behöll sin form. så detta går nog vägen.. sen är det bara en plåt kvar med muma...

men den första plåten åker nog i soporna. dock så var det gott, typ sockervadd. men så kletigt så det blir liksom inge praktiskt.. så nu vet jag nästa gång vi har ägg i kylen som är påväg att gå ut. då kan man göra ännu mer maräng, muma..

annars så jag gör inte så mycker mer knop idag. har städat och bakat. och sen är det ljusparty. dock inge mycket folk. men vill ändå dofta och beställa så jag ställer inte in. så blir väl ett kort party. fast det passar väl oss. edwin ska ändå försöka hamna i sin säng vid åtta, så det blir nog bra..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0