tandsprickning?

hoppas min eländiga hosta snart går över. börja bli lite lätt galen på den.. och hostmedicinen funka inte. först imorse tog jag mot rethosta, vilket jag trode jag hade. men hostan blev värre. om jag hade något i magen hade det kommit upp kan jag säga. så illa var det. så efter en 30 min så tog jag hostmedicinen mot slemhosta. och den fungera liiite i alla fall. en på apoteket sa mig en gång att om man tar "fel" hostmedicin så blir det värre.

annars så. både jag och edwin hade feber igår kväll. vi både tog alvedon och gick och sov. jag vaknade massa gånger inatt och var sjöblöt i svett, som man blir när man har feber. edwin vakna vid sju. så jag bar in honom till vår säng där han somna om. men jag somnade inte om.. så jag kollade in tv´n och försökte somna om. halv nio ringde mobilen och då vaknade edwin.

edwin hade feber vilket jag anade på hans varma kropp. jag hade ingen, eller gränsfall.. han fick alvedon och jag tog oxå. sen så efter dagen gått har jag känt mig piggare och piggare. edwin har oxå blivit piggare. jag har haft mina "svettningar" men det gick över. antar att febern riktigt gick ur kroppen på mig..

och edwins feber tror jag beror tills störst sanolikhet på att han håller på att få en hörntand. konstigt det dära, "ska" inte alla kindtänder komma innan hörntänderna??? men edwins tänder verka vara väldigt annorlunda jämfört med "normalen".. sen så säger läkarna, i alla fall vissa, att barn får inte feber i samband med tänder. så fall beror det på något annat..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0