läget.

edwin ble mycket piggare mot kvällen igår. då han både fått i sig blåbärssoppa och vatten. som inte kom upp... och då tänkte jag innan läggdax att han kunde få en halva välling, alltså på 100 ml vatten. och medan han drack det hörde man hur det spraka i blöjan. och sen kom spyan. fast denna gång grinade inte lilleman utan satt bara still som ett frågetecken och undra ad som hände...

så tvätt av han och golv. och även blöjbyte.. vaken en stund till för om det skulle komma mer men icke. så fick han sova. och han var trött min lille grabb. vaknade till inatt nån gång. var in med en tutte. så sov han. jaa, ända till halv elva.

och när han vakna så var han sur och skulle bara vara med sin mamma. han somna på min axel i soffan. och absolut inget annat dög. gnällde ynkligt gjorde han oxå.. gorde en blåbärssoppa som han fick. och så vatten. och vilken ändring det blev på pojken. han sitter och leker och pratar, går runt. jaa, som vanligt beter han sig. ganska lite mer lam men ändå.. så lite blåbärssoppa värka göra susen.

och mamman har han smittat. har sjukt ont i magen. inte spytt men ändå. törs inte äta nå frukost för det lär väl bara vända eller åka rakt igenom..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0